Lån uden sikkerhed

Vil du gerne låne penge, men er banken ikke så villig? Der er heldigvis andre muligheder. Få et lån uden sikkerhed hos en af de mangelåneudbydere på nettet. Her kan du låne til lige hvad du vil. Drømmeferien med familien, en ny bil, tandlægeregningen eller uforudsete udgifter. Du bestemmer og der er ingen irriterende spørgsmål

Ferratum lån

Ferratum lån

Sats4,63

fra 1500 kr

lån størrelse

Sambla

Sambla

Sats4,63

fra 10000 kr

lån størrelse

Kreditnu

Kreditnu

Sats4,63

fra 4000 kr

lån størrelse

Vil du gerne låne penge, men er banken ikke så villig? Der er heldigvis andre muligheder. Få et lån uden sikkerhed hos en af de mange låneudbydere på nettet. Her kan du låne til lige hvad du vil. Drømmeferien med familien, en ny bil, tandlægeregningen eller uforudsete udgifter. Du bestemmer og der er ingen irriterende spørgsmål fra en vrissen bankrådgiver. Det eneste det kræver er at du har NemID og kan udfylde et ansøgningsskema. Det er ikke sikkert du bliver godkendt alle steder, men det er i hvert fald super nemt at ansøge. Når du skal låne penge uden sikkerhed, er det vigtigt du har helt styr på de forskellige variabler, før du går i gang med én låneansøgning. Det er vigtigt du er sikker på at du har en god og sund økonomi, til at betale det enkelte lån. Selvom du får foretaget en samlet kreditvurdering og de måske egner dig til at kunne tage det billige lån, så er det ikke sikkert at din økonomi holder til at kunne afbetale den samlet tilbagebetaling. Dernæst er det også vigtigt at du har styr på den variabel årlig debitorrente og de samlede kreditomkostninger. Ellers kan du pludselig stå med bukserne nede og en tom bankkonto, uden mulighed for at afbetale den månedlige betaling. Så dit rådighedsbeløb skal være i top, så føles det også meget bedre at låne pengene.

Hvad er et lån uden sikkerhed?

Et lån uden sikkerhed er et lån du kan få uden at skulle stille med pant i for eksempel din bolig eller bil. Det kaldes også typisk et forbrugslån, fordi det er penge, der skal bruges til forbrug, hvor der ikke er noget man kan tage i pant bagefter. Hvis du låner penge til en ny bil, så har banken jo pant i bilen og kan inddrive pengene hvis du ikke betaler. Det kan de ikke, hvis du har brugt pengene på en rejse eller dine tænder. Derfor er banken ikke altid så villig til at låne penge ud og hvis de gør tager de højere procenter på den pålydende rente. Især er de blevet mere forsigtige efter finanskrisen. Heldigvis er der mange andre firmaer der har taget over hvor bankerne har sluppet, hvilket er fantastisk for dig som vil have det bedste og billigste lån. Heldigvis er de forskellige danske långivere begyndt at gå lidt mere op i forbrugerens vilkår, hvilket betyder at næsten alle lån er blevet billigere lån.

Lån uden sikkerhed på nettet

Når du skal optage lån, er du i dag som forbruger heldig! For det første er der rigtig mange forskellige lån i dag, men ikke nok med det, så er der virkelig sket meget på lånemarkedet de sidste par år. Antallet af låneudbydere er eksploderet. Det skyldes ikke mindst at det med NemID og SKATs it løsninger er blevet meget nemmere at kreditvurdere en kunde. Det er alt sammen til din fordel, for der er virkelig mange der slås om at låne penge til dig. Bliver du ikke godkendt hos den ene, kan du gå videre til den næste. Der er stor forskel på de forskellige firmaer. Nogle har fokus på små lån på et par tusind kroner, typisk til høje renter, mens andre satser på lån op til flere hundrede tusind med lavere renter, men her er kravene højere. Med andre ord, du kan finde lige præcis det lån der passer til dig. Der er ingen der siger du kun må søge et sted. Du kan ansøge og se om du får lånet. Du binder dig ikke før du har underskrevet kontrakten, selvfølgelig skal du også opfylde kriterier først. Så selve låneprocessen i at finde den rigtige danske långiver kan være en jungle, men så snart du har fundet en så er selve låneprocessen ligetil, trip, trap, træsko og du har det bedste lån på markedet, men husk det kræver sin research.

Sådan kan du nemt låne penge uden sikkerhed med NemID

Hemmeligheden bag de mange nemme lån på nettet er NemID. Hvordan nu det? Jo, det skyldes at et lånefirma med NemID kan få adgang til blandt andet din årsopgørelse. Kun hvis du giver dem lov til det selvfølgelig. Men gør du det, så kan du blive kreditvurderet helt automatisk på 2 sekunder. Tidligere skulle du sende din årsopgørelse ind med posten og så vente på at den blev læst igennem. Det sker helt automatisk nu.

Når du er blevet godkendt til et hurtigt lån uden sikkerhed kan du også underskrive med NemID. Din digitale signatur tæller nemlig fuldt ud, som din underskrift på papir.

I det hele betyder det at du kan ansøge, få svar og underskrive på få minutter. Pengene får oftest på din konto dagen efter, afhængigt af den indgåede kreditaftale. Det er super nemt og der findes mange billige lån derude, med billige månedlige udgifter. Når du skal tilbagebetale dit lån, er det såvel også ligetil. Specielt fordi bankerne konkurrere meget for tiden, på at give den bedste årlig debitorrente og de bedste årlige omkostninger på et billigt lån. Så det er bare med at undersøge hele internettet og find et godt sted at lån penge.

Hvor mange penge kan jeg låne og hvilke krav er der til lån uden sikkerhed?

Det varier hvor mange penge du kan låne, de laver en samlet kreditvurdering af din økonomi og afhængig af den sætter de en rente og giver dig et overblik over den samlet tilbagebetaling. Et godt lån i Danmark, er et lån der passer ind i din økonomi. Men du kan oftest låne mellem 10.000 og 300.000 kr., det er ihvertfald estimatet fra Express Bank, som er en førende bank i Danmark når det kommer til at låne penge, det gælder meget de samme banker i Danmark også, oftest op til 300.000 eller 500.000 kr., men alt afhængig af det samlet kreditbeløb og lånets løbetid.

Der er forskellige krav fra firma til firma, afhængig af hvor mange penge du skal låne. Nogle lånefirmaer har næsten ingen krav, dog kan der være en højere rente, jo færre krav de har til dig som vil låne penge hos en låneudbyder uden sikkerhed. Alle kan låne så længe de ikke står i RKI eller debitor registret. Andre firmaer kører med ret strenge krav om indkomst og alder, men så kan man typisk også låne større beløb til en billigere rente. Det er bare med at prøve sig frem, nu hvor der virkelig er mange udbydere at vælge i mellem. Udover at du ikke må være registreret i RKI eller debitor registret, så skal du også have et dansk CPR nummer, og en nogenlunde fornuftig økonomi, før du kan tage et større lån hos en en finansiel virksomhed i Danmark.

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!