Sms lån

Hvad er sms lån? Indholdsfortegnelse Hvad er sms lån?Sådan får du et sms lånSkal du have et sms lån eller et kviklån?Forstå dit sms lån– løbetid, rente og ÅOPSms lån med hurtig udbetalingHvor meget kan du låne med sms lån?Sms lån 1000 krSms lån 3000 krUdbydere af sms lånFerratumVivusKassekreditten.dkSMS lån uden kreditvurderingHvordan kan det

Kronelån

Kronelån

Sats4,63

fra 100 kr

lån størrelse

Simbo

Simbo

Sats4,63

fra 50 kr

lån størrelse

Annafinans

Annafinans

Sats4,63

fra 3000 kr

lån størrelse

Hvad er sms lån?

Skal du bruge penge hurtigt? Har du ikke lyst til at udfylde et langt ansøgningsskema? Så kan et sms lån være lige hvad du har brug for. Med et sms lån kan du låne et par tusind kroner til det du lige står og mangler. Skal du låne til noget større, anbefaler vi i stedet for et kviklån eller forbrugslån. Et sms lån er nemlig typisk et lån, hvor du kun kan låne op til 5000 kr i første omgang. Til gengæld er det nemt, alle der ikke står i RKI bliver godkendt. Læs med og find ud af hvordan du gør.

Sådan får du et sms lån

Det er super nemt at få et sms lån. Du kan ansøge og få pengene udbetalt på under 15 minutter. Der er ingen krav til dokumentation og du bliver ikke spurgt om hvad pengene skal bruges til. Længere nede under punktet “udbydere af sms lån”, kan du læse mere om de enkelte udbydere.

Du låner ved at gå ind på firmaets hjemmeside og udfylder navn, adresse og telefon nummer. Og så selvfølgelig hvor meget du vil låne. Det er oftest det. Du bliver normalt ikke bedt om at udfylde mere. Nu skal du så underskrive med NemID. Når du har gjort det, vil du få at vide om du er blevet godkendt. Bliver du godkendt, skal du underskrive en lånekontrakt, også med NemID. Når du har gjort det, får du pengene udbetalt til din NemKonto.

Skal du have et sms lån eller et kviklån?

Sms lån og kviklån er ikke det samme. I denne artikel bruger vi sms lån om den type lån, der har meget kort løbetid og hvor du kun kan låne et par tusinde kroner. Kviklån er typisk lån med en længere løbetid, mindst et år, og hvor du kan låne flere tusinde kroner, fra 5000 kr og helt op til 50.000-100.000 kr.

Skal du så tage et sms lån eller skal du tage et kviklån? Renten og ÅOP er typisk lavere på et kviklån, men her er det så også sværere at blive godkendt. Vi foreslår derfor at du først forsøger at blive godkendt til et kviklån og lykkedes det ikke, så kan du forsøge dig med et sms lån.

Et sms lån har dog den fordel at du ikke kan låne ret meget første gang. Det kan gøre at du ikke bliver fristet til at låne over evne. Desuden er løbetiden kort, så du slipper ud af din gæld hurtigt, hvis altså du betaler lånet tilbage til tiden og det bør du selvfølgelig.

Så kviklån og sms lån er ikke det samme, hver har sine fordele og ulemper. Brug dem rigtigt!

Forstå dit sms lån – løbetid, rente og ÅOP

Sms lån er en af mest misforståede lånetyper, ikke mindst i medierne, hvor man blander alle typer online lån sammen i en stor pærevælling. Det skyldes ikke mindst at der et stort fokus på renterne, der kan være høje, alt efter hvordan man udregner dem. Her kan du læse lidt mere om hvordan dit sms lån er skruet sammen.

Løbetiden på et sms lån er typisk meget kort. Du skal normalt betale lånet tilbage over 1 til 3 måneder. Det betyder også at renten kan blive meget høj, når du omregner den til ÅOP.

Renten på dit sms lån er typisk ikke ret høj eller måske er der ikke nogen rente. Derimod er der typisk et gebyr for at stifte låner, for eksempel på 500 kr. Det er også derfor at de årlige omkostninger i procent (ÅOP), kan være meget høje med denne type lån. Det siger selv, at hvis du betaler 500 kr for at stifte et lån på 1500 kr, så betaler du rigtig meget i ÅOP. Men det er ikke det samme som at det er uigennemskueligt lån. På mange måder er det lettere at forstå. Ja, det er svinedyrt, men er der andre steder du kan låne 1000 kr i 1 måned? Måske i banken, men det koster også et par hundrede kroner at få stiftet et sådant lån.

Sms lån med hurtig udbetaling

Sms lån er hurtige lån. Typisk kan du ansøge og få pengene udbetalt på din konto indenfor 15 minutter. Det ligger også i navnet, at det er så nemt og hurtigt, som at sende en sms. Da sms lån kom frem for snart mange år siden, skulle man bare sende en sms til lånefirmaet med cpr-nr og lånebeløb. Det var dengang meget nyskabende, da man ellers dengang skulle sende ansøgning ind på papir. Det tog oftest en lille uge.

Der er dog ikke nogen sms lån i dag, hvor du ansøger ved at sende en sms. Det hele foregår på nettet, hvor du ansøger med NemID. Det er da også derfor du kan få svar så hurtigt. Det er ikke unikt for sms lån. Alle kviklån i dag bruger NemID til ansøgning og alle kviklån giver svar indenfor få minutter. Hvor sms lån adskiller sig fra andre kviklån er ved at deres ansøgningsproces er meget kort og at der ikke er krav til ansøger.

Hvor meget kan du låne med sms lån?

Sms lån er typisk mindre forbrugslån fra 1000 kr til 10000kr, men typisk kan du maks låne op til 5000 kr i første omgang.

Sms lån 1000 kr

Sms lån er de eneste lån, hvor du kan låne helt ned til 1000 kr. Det er smart, hvis du lige har en regning der skal betales her og nu, men ikke ønsker at optage et lån på flere tusinde kroner.

Sms lån 3000 kr

Flere udbydere af sms lån tilbyder lån på op til 5000 kr eller mere, men det gælder typisk ikke for nye lånere. Derimod kan du normalt kun låne 3000 kr i første omgang. Hvis du betaler det lån tilbage til tiden, kan du så låne flere penge. Sådan foregår det indtil du rammer det øverste lånebeløb.

Udbydere af sms lån

Ferratum

Den originale, Ferratum var det første sms lån i Danmark og havde stor success med modellen. Ferratum tilbyder stadig diverse sms lån, nu på nettet, men har fået konkurrence fra en lang række andre udbydere. Ferratum har tilpasset sig den nye virkelighed, ved blandt andet at tilbyde rentefri lån på op til en måned.

Vivus

“Vivus, Vivus, Visus dot dk”, du har nok hørt Vivus jingle i reklamerne de sidste par år. Vivus er en af de nyere sms lån på markedet og tilbyder rentefri lån til nye kunder. Hos Vivus kan du typisk låne 2000 kr som ny kunde, med mulighed for at låne mere, hvis du betaler det tilbage.

Kassekreditten.dk

De fleste sms lån udbetaler alle penge på en gang som en kontant betaling og har en kort løbetid. Der er dog undtagelser, for eksempel her med Kassekreditten.dk, der tilbyder kassekreditter på op til et år. Du kan låne op til 15000 kr og vælge hvor meget du vil trække ud.

Derudover findes en række andre udbydere, der også tilbyder sms lån, men som er noget mindre kendte. Du kan se den fulde liste i oversigten ovenover. Her kan du også sammenligne maks lånebeløb og rente, så du kan finde lige den låneudbyder der passer til dine behov. Husk på at du først har fået et lån, når du har underskrevet en lånekontrakt. Derfor kan du altså uden problemer søge hos flere firmaer samtidig. Det er helt uforpligtende.

SMS lån uden kreditvurdering

En af de store fordele ved sms lån er at de er meget nemme at blive godkendt til. Faktisk bliver (næsten) alle godkendt til et lån, så længe man altså ikke står i RKI. Når du ansøger om et sms lån, vil du derfor også opdage at der du slet ikke bliver spurgt til hvad du skal bruge pengene til.

Der er faktisk overhovedet ingen spørgsmål om hvem du er, hvor meget du tjener eller hvor du bor. Der er faktisk slet ikke nogen kreditvurdering. Det eneste det kræver, er at du bor i Danmark, har dansk CPR-nr og ikke står i RKI. Det er faktisk det.

Hvordan kan det hænge sammen?

SMS lån har altid bygget på en trappetrinsmodel, hvor du kun kan låne et lille beløb til at begynde med. Det kan for eksempel være 1500kr eller 2000 kr. Hvis du så betaler de penge tilbage – til tiden, så stiger din kreditvurdering. Der er typisk flere af disse trappetrin inden du kan låne det fulde beløb.

SMS lån trods rki

Du kan ikke låne penge ved et sms lån, hvis du står i RKI. Glem det! Der er ingen låneudbydere, der låner ud til folk der er registreret i RKI. Der er dog et lille bitte, aber dabei. Hvis du allerede har lånt hos en udbyder af sms lån, så kan der være en lille chance for at du kan få lov alligevel. Det vil sige, hvis du har lånt og betalt pengene tilbage, så kan du måske godt få lov at låne et mindre pengebeløb. Det skyldes at du jo netop bliver kreditvurderet ved at betale pengene tilbage. Men står du i RKI og har du ikke tidligere lån, så er der ingen mulighed.

Alle har mulighed for at tage lån

Der er rigtig mange former for lån på det danske marked i dag. Og en af de mest populære er klart det hurtige lån der tages online. Kært barn har mange navne, og det har hurtiglånet også. Kviklån, mikrolån, sms-lån. Alle under samme kategori, er det et lån der taget online, ikke længere over sms, og er en mindre sum penge der lånes. Der er en stor grund til den stigende popularitet, og de mange navne. Sms-lånet, kviklånet, mikrolånet, har nemlig mange fordele, til sammenligning med banklånet eller forbrugslånet. Lånet er meget enkelt og overskueligt. Det er et hurtigt, småt lån, der ikke kræver meget, og hurtig skal betales tilbage igen. Det er altså et lån der egner sig godt til dig der mangler et lille beløb, lige nu og her. Det kan dog være til lige det du ønsker, da du ikke skal råde over de penge du låner. Det er altså helt op til dig hvad du mangler pengene til. Det kan være at du fandt et tilbud du ikke kunne modstå, eller du bare står i en situation hvor du mangler penge at leve for resten af måneden. Her vil denne slags lån være en rigtig god mulighed. Udover det, kan en af fordelene for dig være de lave krav der stilles. Til forskel fra banklånet, stilles der nemlig få, til ingen, økonomiske krav til dig som låner, af låneudbyderne. Det er altså ikke sådan længere, at det er umuligt at låne penge, hvis din økonomi ikke er helt fantastisk. Så selvom du står i en økonomisk stram situation, er det ikke længere umuligt for dig at låne penge. Mange låneudbydere tilbyder nemlig lån igennem sms-lån online, selvom din økonomiske situation kunne have set bedre ud. Et sms-lån er dog stadig et sikkert lån. Selvom din økonomiske situation ikke behøves at være helt så fantastisk som ved banklån, er de dog stadig helt sikre. Der er altså mange grunde til sms-lånets og kviklånets gevaldige stigning i popularitet. Det har aldrig været nemmere, hurtigere og mere sikkert at låne penge online. Det kræver næsten ingenting at tage et sms-lån/kviklån. Pengene vil, til forskel fra banklån, gå ind på din konto kort tid efter du er blevet accepteret til lånet. Lånet er udover det er meget kortvarigt lån, der hurtigt skal betales tilbage. Du slipper altså for, til forskel fra banklånet, at have lånet hængene over hovedet i mange år. Man skal dog huske på, at renterne dog normalt er højere end ved baklånet. Der skal jo være en ulempe, ved et lån der ellers har rigtig mange fordele, for dig der godt kan finde ud af at betale pengene tilbage, forholdsvis hurtigt. Som nævnt, er en af de mange fordele ved dette lån, at der ikke bliver kigget særlig meget på din økonomi, så du altså har mulighed for at låne, ligegyldigt din økonomi. Men du skal dog huske, at du skal have mulighed for at betale pengene tilbage igen meget hurtigt, da renterne er meget høje, vil det blive meget dyrt for dig, hvis du er en dårlig betaler.

Find det bedste lån til dig fra

35 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!