Nemme lån

Hvor finder du det nemmeste lån? Det gør du på nettet selvfølgelig. Der er nemlig masser af låneudbydere der kæmper om at få dig somkunde. Du kan næsten med sikkerhed få et lån i dag, hvis bare du ikke er i RKI. Ansøg i dag og hav pengene på din konto morgen. Hvordan? Læs

Kronelån

Kronelån

Sats4,63

fra 100 kr

lån størrelse

Simbo

Simbo

Sats4,63

fra 50 kr

lån størrelse

Annafinans

Annafinans

Sats4,63

fra 3000 kr

lån størrelse

Hvor finder du det nemmeste lån? Det gør du på nettet selvfølgelig. Der er nemlig masser af låneudbydere der kæmper om at få dig som kunde. Du kan næsten med sikkerhed få et lån i dag, hvis bare du ikke er i RKI. Ansøg i dag og hav pengene på din konto morgen. Hvordan? Læs med og få svaret.

Nemme lån – sådan gør du

Hvis du nogensinde har prøvet at få et lån hos din bankrådgiver, så ved du også hvor besværligt det er. Det virker som om bankrådgiveren bare ikke vil give dig et lån. I hvert fald ikke uden at vende hver en sten i din økonomi. Nej tak, tænker mange, og det er sikkert også meningen fra bankens side. Heldigvis er der andre muligheder.

Markedet for kviklån og forbrugslån er eksploderet de sidste par år. Der er virkelig mange udbydere af nemme lån nu og de kæmper alle sammen om at få dig som kunde. Det betyder at du har rigtig gode muligheder for at få et lån, selv om du måske ikke har stor indtægt.

Du kan se en oversigt over nemme lån her på siden. Så gælder det bare om at ansøge. Du får nemlig svar med det samme og hvis det ikke lykkes hos den ene, så bare videre til den næste.

Kviklån er det nemmeste lån

Der er stor forskel på hvor meget man kan låne hos de enkelte udbydere af lån. Hos nogle firmaer kan du låne over 100.000kr, mens andre kun låner ud op til 15.000 kr eller mindre. De sidstnævnte kalder man kviklån. Her er tale om et mindre lån, der har en kort løbetid og hvor renten typisk er højere end et større lån. Kviklån er helt klart det nemmeste lån at få. Der er stor set ingen krav om hvem der kan låne pengene. Du må bare ikke stå i RKI.

Nogle kviklån er endda gratis første gang. Det kan være for eksempel Zaplo eller Vivus, hvor du kan låne rentefrit første gang. De så håber så selvfølgelig at du kommer tilbage og låner en anden gang. Det kan udnytte, hvis du står og mangler penge nu og her, men ikke vil betale renter og gebyrer.

Kviklån, forbrugslån eller kassekredit

En anden mulighed, hvis du vil have nemme lån, er at tegne en kassekredit. Det kan banken normalt være mere interesseret i end et egentligt lån. Men du kan også få en online kassekredit, som du ansøger om på nettet. Det har den fordel at du ikke behøver at bruge pengene nu og her, men kan vente til du har brug for dem.

Forbrugslån er også en mulighed. Forskellen på et forbrugslån og et kviklån består i størrelsen på lånet og renterne. Hvis du har en god økonomi, er det en fordel at låne hos et firma der tilbyder forbrugslån. Her er renten nemlig normalt en god del lavere end på kviklån. Du kan desuden låne flere penge og afdrage over længere tid.

Ansøg og underskriv med NemID

NemID er ikke bare til det offentlige. Med NemID kan du ansøge om et lån og underskrive kontrakten, hvis du bliver godkendt. Det er super smart og sparer virkelig meget tid. Du slipper nemlig helt for at skulle sende papirer og dokumenter ind sammen med din ansøgning. Det hele er klaret med NemID. Det gør lån med NemID til rigtig nemme lån at ansøge om.
Med NemID kan et lånefirma nemlig tjekke din årsopgørelse automatisk, hvis du giver dem lov selvfølgelig. Det er derfor du kan få svar så hurtigt på en låneansøgning, hvor det før kunne tage flere dage. Hvis du får tilbud et lån, kan du endda også underskrive med NemID. I mange tilfælde vil du altså kunne ansøge og få udbetalt et lån på under 1 dag. Det er da et nemt lån.

Find det bedste lån til dig

vælg fra 35 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!

Find det bedste lån til dig fra

35 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!