Lån med NemID

Lån op til 100.000 kr uden at skulle vise dokumentation. Du får svar indenfor 2 minutter og pengene kommer på din konto i morgen. Lyderdet for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke og du kan takke NemID for det. Du bruger måske nok allerede NemID når du skal logge på

Kronelån

Kronelån

Sats4,63

fra 100 kr

lån størrelse

Simbo

Simbo

Sats4,63

fra 50 kr

lån størrelse

Annafinans

Annafinans

Sats4,63

fra 3000 kr

lån størrelse

Lån op til 100.000 kr uden at skulle vise dokumentation. Du får svar indenfor 2 minutter og pengene kommer på din konto i morgen. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke og du kan takke NemID for det. Du bruger måske nok allerede NemID når du skal logge på Borger.dk eller din netbank, men var du klar over du kan låne med NemID? Det er de færreste der ved det, men den er god nok. NemID gør det super nemt at låne penge på nettet og du får svar næsten med det samme. Hvordan virker det? Læs med og få svaret.

Hvem kan låne med NemID?

Alle der har et NemID kan ansøge om et lån, men der kan være andre regler. De fleste lånefirmaer har nogle krav man skal opfylde, typisk i forhold til alder og bopæl. Du skal normalt være over 21 år og bo i Danmark før du overhovedet kan ansøge. Nogle firmaer er meget nemme at blive godkendt hos, mens andre er strengere. Nogen spørger om hvad du skal bruge pengene til, andre er ligeglade. Prøv dig frem, der er virkelig mange muligheder og udbydere på markedet og du kan jo kun få nej.

Lån uden dokumentation

Hvis du har prøvet at spørge i banken om et lån, så er du nok klar over der skal dokumentation til. Årsopgørelse, lønsedler, skøde på huset og en masse andet. Det kan virke helt uoverskueligt at skulle fremskaffe og måske er det meningen. Det er også derfor, det er så sjældent, at man ser lån uden dokumentation. Men lige præcis på nettet kan du faktisk få et lån uden at skulle vise nogen papirer overhovedet.

Der findes i dag et meget stort udvalg af såkaldte forbrugslån på nettet. De hedder forbrugslån, fordi der ikke er sikkerhed for lånet. Pengene skal bruges til forbrug og ikke til for eksempel fast ejendom eller en ny bil. Det betyder også at lånet er mere usikkert og det er derfor din bankrådgiver stejler og beder om en masse dokumentation.

Hvorfor bliver du ikke spurgt om årsopgørelse og lignende på nettet? Det skyldes at SKAT siden 2013 har stillet et online værktøj til rådighed, hvor pengeinstitutter automatisk kan tjekke skatteoplysninger. Det eneste det kræver er at du giver dem lov til det og det er her NemID kommer ind i billedet. Når du godkender med NemID, giver du lånefirmaet ret til at tjekke fx din årsopgørelse. Det sker helt automatisk og lynhurtig, bogstavelig på få sekunder. En algoritme tjekker dine skatteoplysninger og laver så en kreditvurdering.

Sådan låner du med NemID

Bliver du godkendt til et lån kan du underskrive med NemID. Din digitale underskrift tæller nemlig som en underskrift på papir. Processen foregår sådan her:

1) Udfyld ansøgningsskema

2) Godkend kreditvurdering

3) Underskriv låneaftale

Først skal du udfylde låneansøgningen. Det tager normalt ikke mange minutter. Nogle firmaer beder bare om dit navn og adresse, mens andre spørger mere detaljeret ind til din livssituation. Det kan være de vil vide om du bor til leje eller ejer dit hus og om hvor mange i bor i husstanden. Uanset hvad, så er det hurtig overstået og så skal du godkende ansøgningen med NemID. Nu tjekker en algoritme så dine skatteoplysninger hos SKAT og giver dig et svar tilbage. Der kan gå fra 2 sekunder til 2 timer inden du får svar. Normalt sker det dog indenfor få minutter.

Hvis du bliver godkendt skal du så igen underskrive med NemID og først nu har du indgået en aftale. Her skal du huske på at du kan fortryde dit lån i 14 dage.

Find det bedste lån til dig

vælg fra 35 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!

Find det bedste lån til dig fra

35 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!