Kassekredit

Få en kassekredit på op til 50.000 kr. Det tager kun få minutter at ansøge og du bestemmer helt selv, hvor meget du vil bruge.Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Lige nu kan du hos flere låneudbydere på nettet få en rigtig kassekredit, fuldstændig som i banken. Det

Ferratum lån

Ferratum lån

Sats4,63

fra 1500 kr

lån størrelse

Sambla

Sambla

Sats4,63

fra 10000 kr

lån størrelse

Kreditnu

Kreditnu

Sats4,63

fra 4000 kr

lån størrelse

Få en kassekredit på op til 50.000 kr. Det tager kun få minutter at ansøge og du bestemmer helt selv, hvor meget du vil bruge. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Lige nu kan du hos flere låneudbydere på nettet få en rigtig kassekredit, fuldstændig som i banken. Det bedste af det hele er, at du slipper for at skulle tale med en bankrådgiver. Du ansøger nemlig online og der er ingen krav til dokumentation.

Sådan får du en kassekredit på nettet

Du kender nok de såkaldte forbrugslån på nettet. De har efterhånden været der længe, men de sidste år er der sket en eksplosion af udbydere. Hvor der før kun var et par stykker, er der nu virkelig mange låneudbydere. Det betyder stor konkurrence om dig som kunde. Nogle firmaer har derfor tilbudt andre typer lån, som man normalt ikke ser, for eksempel kassekreditter.

Det er super nemt at ansøge om en kassekredit på nettet. Du finder et firma der tilbyder det, for eksempel Nordcredit eller Kassekreditten.dk, og ansøger så med NemID. Hvis du bliver godkendt får du svar med det samme og pengene er normalt til udbetaling allerede næste dag.

Hvordan kan det være så simpelt? Det kan du takke NemID for. Med NemID har lånefirmaerne nemlig mulighed for at kreditvurdere dig lynhurtigt. Du giver samtykke til at dele din årsopgørelse elektronisk og ud fra den bliver du så vurderet. Det tager kun få sekunder og så har du et svar. Bliver du godkendt skal du så underskrive med NemID. Din digitale underskrift tæller nemlig fuldt ud juridisk. Hele processen kan være klart på 15 minutter. Derfor har det da heller aldrig været nemmere at få en kassekredit eller et lån for den sags skyld.

Kassekredit eller forbrugslån

Lad os se lidt nærmere på fordele og ulemper ved en kassekredit. Der kan være mange gode grunde til at få en kassekredit, fleksibilitet er klart en styrke. Med en kassekredit kan du nemlig vælge at bruge alle pengene, ingen af pengene eller kun nogen af dem. Det giver en meget stor frihed, hvor du kan have en kassekredit i baghånden, når du fx skal ud at rejse. Det er helt klart en meget stor fordel.

Hvilke ulemper er der så? Normalt er en kassekredit dyrere end et lån. Det kan især være meget svært at gennemskue hvad man egentlig betaler. Med et lån betaler du en rente. Det er til at overskue, men det er ikke altid så nemt med en kassekredit. Her kan du nemlig godt betale forskellige renter og udgifter, alt efter hvor meget og hvor lidt du bruger den. Derfor skal du være ekstra forsigtig og huske at sammenligne Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP).

Med ÅOP kan du nemlig sammenligne lån på tværs af lånetyper. ÅOP er et tal for alle udgifter forbundet med et lån, opgjort som procent pr. år. Det er et lovkrav at ÅOP skal oplyses på alle lån, så det er nemt at finde ud af.

Et forbrugslån derimod kan være en god ide, hvis du ved hvad pengene skal bruges til, især hvis du skal bruge et større beløb. Her kan du nemlig normalt få en lavere rente end ved en kassekredit. Der er også flere forbrugslån, så det er simpelthen nemmere at finde et lån end kassekredit. Hvis du får afslag på et lån, kan du bare gå videre til det næste lån. Men der er kun et begrænset antal lånefirmaer der tilbyder kassekreditter.

Uanset hvad du vælger, så har du i hvert fald det frie valg. En kassekredit kan være en rigtig god løsning på dit behov for et lån.

Find det bedste lån til dig

vælg fra 37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!