Forbrugslån

Lån op til 400.000 kr og få pengene udbetalt næste dag Indholdsfortegnelse Lån op til 400.000 kr og få pengene udbetalt næste dagHvad er etforbrugslån?Hvem kan få et forbrugslån?Hvad er forskellen på forbrugslån, kviklån og en kassekredit?Sådan ansøger du om et forbrugslånNår du er klar, vælger du det forbrugslån du vil have. Der er

Kronelån

Kronelån

Sats4,63

fra 100 kr

lån størrelse

Simbo

Simbo

Sats4,63

fra 50 kr

lån størrelse

Annafinans

Annafinans

Sats4,63

fra 3000 kr

lån størrelse

Lån op til 400.000 kr og få pengene udbetalt næste dag

Har du brug for et lån til en ferie, indskud til en lejlighed eller ny bil? Med et forbrugslån på nettet kan du hurtig og nemt låne op til 400.000 kr. Helt uden irriterende spørgsmål fra din bankrådgiver og uden at skulle indsende dokumentation. Bliver du godkendt har du pengene i morgen. Det er super nemt.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er lån til forbrug, simpelthen. Men oftest dækker ordet over de lån, du kan tage på nettet, hvor du ikke behøver at stille sikkerhed. Det er jo også muligt at få et forbrugslån i banken uden sikkerhed, men her er der helt andre krav.

Der er lige nu rigtig mange udbydere af forbrugslån på det danske marked og de vil alle sammen have dig som kunde. Derfor har du rigtig gode muligheder for at få det lån, der passer til lige netop dig. Her på siden har vi samlet en oversigt over alle danske forbrugslån. Du kan vælge og vrage!

Hvem kan få et forbrugslån?

Et forbrugslån er for næsten alle. Det er et krav at du ikke er i RKI og du skal oftest også være over 21 år. Desuden skal du bo i Danmark og være dansk statsborger.

Det er faktisk det hele. Opfylder du disse krav, kan du bare gå i gang med at ansøge. Det er super nemt. Der er selvfølgelig ikke nogen garanti for at du får dit lån, men prøv dig frem, der er nok at vælge imellem.

Hvad er forskellen på forbrugslån, kviklån og en kassekredit?

Når du søger efter et forbrugslån på nettet vil du nok støde på forskellige typer lån. De mest almindelige online lån er forbrugslån, kviklån og kassekreditter.

Forbrugslån er lån på op til 400.000 kr. Det er lån, hvor du kan låne forholdsvis mange penge og du har ofte en løbetid på lånet på flere år. Disse lån har ofte også den laveste rente. Det er derfor et godt lån, hvis du skal låne en del penge. Det kan være til et indskud til en lejlighed eller til en ny bil. Ofte kan du ikke låne mindre end 10.000 kr.

Et kviklån er også et forbrugslån, men her er der fokus på mindre pengebeløb. Det kan være helt ned til 1000 kr for nogle lån. Typisk er et kviklån på 1000 kr til 20000kr og løbetiden er kort. Der findes mange slags kviklån på markedet. De mindste, de tidligere sms lån, tilbyder kun lån på op til 5000 kr og kun en løbetid på 2-3 måneder. De lidt større lån går typisk op til 10-15000 kr og har en løbetid på op til 1 år. Her er der altså tale om lån du kan tage til ferien eller hvis du har en tandlæge regning, som bare ikke kan vente.

I de sidste par år er der også begyndt at komme kassekreditter på nettet. De fungerer næsten som almindelige kassekreditter. Det vil sige at du får muligheden for at låne op til et vist beløb, men du betaler kun for det du rent faktisk bruger. Typisk har kassekreditten en løbetid på op til 1 år, så det er lidt anderledes end en kassekredit hos banken. Men med en kassekredit har du altså mulighed for at kunne hæve penge, hvis du har brug for det. Perfekt hvis du skal ud at rejse i længere tid og vil være sikker på ikke at løbe tør.

Sådan ansøger du om et forbrugslån

Det er super nemt at ansøge om et forbrugslån. Det første du skal gøre, er at beslutte dig for hvor meget du skal låne. Når du har gjort det, skal du finde dit NemID frem. Det skal du nemlig bruge til din ansøgning.

Når du er klar, vælger du det forbrugslån du vil have. Der er nok at vælge imellem.

Du kan sagtens ansøge om flere lån samtidig. Det binder dig nemlig ikke til et lån før du har underskrevet med NemID. Så gå bare til den. Nogle lånefirmaer vil godkende dig og andre vil måske sige nej. Med flere ansøgninger har du større sandsynlighed for at finde det rigtige lån.

Låneansøgningen tager normalt kun et par minutter. Du skal udfylde oplysninger om dig selv, som hvor du bor, din alder og så videre. Måske bliver du bedt om at svare på et par oplysninger om din økonomi.

Når det er gjort sender du ansøgningen afsted. Det skal du gøre med NemID. Nu kan lånefirmaet så tjekke dine økonomiske oplysninger hos RKI og SKAT. Du slipper altså ikke for at blive kreditvurderet, men det sker automatisk. Hele processen tager ikke mere end højst et minut, så har du dit svar.

Underskriv dit lån med NemID

Hvis du bliver godkendt til et lån, får du tilsendt et digitalt lånedokument på email. Det skal du underskrive med NemID og sende tilbage. Dit NemID er nemlig fuldt juridisk gyldigt og tæller som en underskrift på papir. Det er derfor du kan få dit lån så hurtigt. Når du har underskrevet går der typisk en dag inden du har pengene på din konto.

Hvis du fortryder

Det kan jo ske at man fortryder og det kan du også med forbrugslån. Her er du nemlig dækket lovgivningsmæssigt i op til 14 dage. Hvis du fortryder skal du inden for 14 dage give besked til dit lånefirma. Så kan du annullere aftalen og betale pengene tilbage.

Find det bedste lån til dig fra

35 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!