[object Object]

Ferratum lån

Sats:3,63

til 50000 kr

Mere info

Vælg det rigtige kreditkort

advertising-back-casual-164571

I dag har langt de fleste danskere et lille plastikkort i deres tegnebog. Det er mange år siden, at kreditkort overhalede kontanter, som danskernes foretrukne betalingsmiddel og der er mange forskellige kreditkort at vælge imellem. Derfor kan det også være svært at beslutte hvilket kreditkort man skal vælge. Vi giver dig her et overblik.

Lige meget om vi handler på nettet eller nede i supermarkedet betaler vi for det meste med kreditkortet. Du har helt sikkert hørt om de mest populære kreditkort som: Mastercard, Visa, Acceptcard og American Express, for blot at nævne nogle få.

Kreditkort eller debitorkort

Men et kreditkort er ikke bare et kreditkort. Lad os først se på de væsentligste forskelle mellem et kreditkort og et såkaldt debitorkort.

Set på afstand ligner de to kort hinanden. De er begge plastkort, som du kan anvende til at betale med og som er knyttet op på din konto. Forskellen på de to korttyper er, at pengene ikke trækkes med det samme fra dit kreditkort. Hvor lang tid du har kredit inden pengene trækkes afhænger af korttypen. Med et debitorkort trækkes pengene med det samme og der er ingen kredit. Det vil sige, at du ikke kan komme til at bruge flere penge end du har på kortet. Har du svært ved at styre din økonomi, kan det derved være en fordel at have et debitorkort frem for et kreditkort, så du ikke kommer til at bruge flere penge end du har.

Fordelene ved at have et kreditkort

Der er mange fordele ved at have et kreditkort. Med et kreditkort kan du altid hæve penge og betale, uanset om du befinder dig i Danmark eller i udlandet. Du behøver derfor ikke at hæve penge, hvis du er ude at rejse. Dette er en stor fordel ved kreditkortet. Kreditkort hænger desuden ofte sammen med en kassekredit. Derfor har langt de fleste med et kreditkort også mulighed for at for at låne et pengebeløb på kortet. Et såkaldt kreditkortlån. Der kan dog også være udgifter forbundet med at have et kreditkort. Nogle gange betaler du et årligt gebyr ved at have kortet. Hæver du penge i udlandet, betaler du også et hævegebyr. Dette er dog ofte småpenge sammenlignet med den fleksibilitet et kreditkort giver.

Vi håber, at vi med denne artikel, har givet dig et indblik i de fordele og ulemper, der er forbundet med at have de forskellige typer af kreditkort, som er på markedet. Èn ting er i hvert fald sikkert, de elektroniske betalingsmetoder som kreditkortet er udtryk for, er kommet for at blive!

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!