[object Object]

Ferratum lån

Sats:3,63

til 50000 kr

Mere info

Stående lån

pexels-breakingpic-3305 (1)

En af de mest populære typer lån er det stående lån, som er en særlig type, som du kan tegne uden sikkerhed. De er også kendt som signaturlån og kræver ikke en kreditkontrol eller minimumsindkomstkrav for at være berettiget til en. Rentesatsen er også fast! De fleste udlånsselskaber kræver, at du udfylder en ansøgning om en lånestandard. Dette indebærer normalt at give nogle personlige oplysninger, din nuværende adresse og nogle gange bankkontooplysninger. I nogle tilfælde skal du også vise ID for at bevise, hvem du er. Når det gælder ansøgning om et lån, kan det være svært at navigere gennem de mange forskellige tilgængelige.Der er mange forskellige lån til rådighed, og det kan være svært at afgøre, hvilken der kan være den bedste for dig. En, der måske giver dig flere muligheder, er et stående lån. Klik her for at få flere oplysninger om, hvad et stående lån indebærer.

Jeg forstår, at du er lidt forvirret, men det er forståeligt.

Et stående lån er en anden lånetype, hvor hele lånebeløbet tilbagebetales i slutningen af lånet, og det betyder, at der ikke kræves afdrag. Et kendetegn ved et endeligt lån er, at det eneste du betaler i hver månedlige betalingsperiode er renter, hvilket vil være tilfældet i løbet af lånets løbetid. Raterne betales med et engangsbeløb en dag før tilbagebetaling, som kaldes “ballon”. Et stående lån adskiller sig fra andre rentebærende lån, da de fleste rentelån kun har denne status i en bestemt periode. Efter denne periode skal du foretage månedlige betalinger ligesom med almindelig gæld. Stående lån kræver kun tilbagebetaling af renter i løbet af løbetiden. I sidste ende betales de enten fuldt ud, eller du skal tegne et nyt lån for at udligne forskellen efter forfaldsdatoen.

Der er et par måder, hvorpå stående lån er forskellige fra andre typer lån. Især er det forskelligt fra det serielle lån, som er en type lån, hvor du betaler en fast rente hver periode, og renten falder støt over tid, når du kommer tættere på den sidste periode. Et serielån er fastforrentet, mens et stående lån normalt har en mere variabel rente. Realkreditlån varer også kortere perioder end andre typer lån og har flere fordele. Er du nysgerrig efter, hvem de er?

Et stående lån kan være et godt økonomisk værktøj at have i dit arsenal. Her er nogle af fordelene:

Begrebet stående lån er ikke nyt. Stående lån er en effektiv måde at gøre lidt mere fremskridt på dine forretningsmål hver måned, mens du kun betaler et meget lille beløb i form af renter.Denne type lån er også fordelagtig, fordi du betaler det samme beløb hver periode, så du betaler aldrig mere end dit oprindelige beløb. Dette giver dig mulighed for at spare penge enten til dig selv eller til, når lånet skal tilbagebetales.

En af fordelene ved et stående lån er, at det har en kortsigtet periode, hvilket betyder, at du kan få en relativt lav rente. Jo kortere periode du vælger, jo lavere vil din rente normalt være.

Långivere, der tilbyder en række forskellige lånemuligheder og behandler dig godt

Den generelle regel er, at enhver kan få et stående lån, så længe långiverens krav er opfyldt.

For at være berettiget til et Dankort skal du være 18 år eller ældre, have et dansk HLR-nummer, bo i Danmark og ikke være registreret hos RKI.

Vi beder om disse krav for at beskytte både dig og os som långivere. Hvis du overholder disse betingelser og deadlines, er der større chance for, at vi kommer til en forståelse.

Hvis du føler dig fedt eller ønsker et lån med lav rente, kan et stående lån være noget for dig. Hvis tingene går efter planen, kan du spare en masse penge ved at vælge denne type lån.

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!