[object Object]

Ferratum lån

Sats:3,63

til 50000 kr

Mere info

Santander billån

santander

Hvad er et Santander billån?

Santander er kendte for at have knivskarpe og rigtig gode billån. Deres rente er rigtig god og mn kan desuden få en rigtig god løbetid på lånet, uanset hvor mange penge man vælger at låne. Du kan med et Santander billån, låne helt op til 500.000 kr., med et bredt sortiment af muligheder og du kan låne fra helt ned til 50.000 kroner. For at ansøge om et Santander billån, skal du have et Nem ID.

Hvordan er Santanders kundeservice og hvordan benytter jeg den?

Santander har ry for at have en rigtig god og knivskarp kundeservice, som altid er hurtige på tasterne eller telefonen, til at besvare dine spørgsmål omkring lån m.m.
Hvis du har i tankerne at tage et lån, måske et billån hos Santander, så er det en rigtig god idé, at kontakte deres kundeservice, her kan de bedre skræddersy deres service til dig, fremfor hvis det kun er dig og din computer.

Hvor lang tid går der før man får svar på sin låneansøgning?

Når man har udfyldt og indsendt sin låneansøgning, ved hjælp af sit Nem ID, så går der altså kun nogle få minutter, før man ved om man kan optage et lån hos Santander. Derfor giver det altid mening at prøve sig af med Santander, da deres svar er så hurtigt og servicen bare er i top.

Hvor lang tid vil det tage for mig at afbetale mit billån hos Santander?

Hos Santander kan man vælge at afbetale på mellem 12 og 96 måneder, hvilket altså svarer til mellem 1 år eller 8 år. Husk nu at vælg præcis det antal år og måneder som passer perfekt ind i din økonomi, så du får det luftrum som du skal have i din økonomi, uden at gå helt bankerot. Hvis du en dag skulle stå med lidt ekstra penge i hånden, som du gerne vil bruge på at afbetale dit lån hurtigere (hvilket klar anbefales), så kan du med stor fordel gøre dette, helt omkostningsfrit hos Santander.

Hvad er renten på et billån fra Santander?

Renten på et billån fra Santander, er klart i den billige ende. Det kan lade sig gøre, at du kan optage et billån hos Santander, til en rente på kun 4,75%, men husk nu på, at den endelige rente først bliver klar, i det du indgår en aftale med Santander. Derfor er det altid en god idé at kontakte Santanders kundeservice, så du kan være sikker på, at alle detaljerne er på plads.

Hvordan kontakter jeg Santander omkring optagelse af et billån?

Eller ved at ringe til deres billånsafdeling, hvorpå nummeret er +45 70 21 90 41 og åbningstiderne dertil er hverdage fra 10-16. Hvis ikke du har mulighed for at ringe telefonisk til dem, eller hvis du vil kontakte dem udenfor deres åbningstider, så kan du sende dem en mail på: auto@santanderconsumer.dk, mails bliver besvaret indenfor 3 hverdage.

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!