[object Object]

Ferratum lån

Sats:3,63

til 50000 kr

Mere info

Sådan får du et virksomhedslån

architectural-design-architecture-building-443383

Mange danskere går med en iværksætter i maven, men det at starte sin egen virksomhed kan være dyrt, derfor er det ofte nødvendigt, at optage et virksomhedslån for at etablere din egen virksomhed. Har du allerede en virksomhed og mangler du likviditet, kan det også være aktuelt at optage et virksomhedslån.

Mange banker tilbyder lån til virksomheder. Et virksomhedslån eller et erhvervslån adskiller sig fra et privat lån ved, at det er et lån målrettet din virksomhed og altså ikke dig som privatperson. Virksomhedslån bevilges ofte i forbindelse med opstart af virksomhed eller investering i virksomheden. Det kan eksempelvis være, at du har planer om nye lokaler eller en udvidelse af produktionsapparatet. I sådanne tilfælde kan det være relevant, at optage et erhvervslån.

Lån til etablering af ny virksomhed

Det at være iværksætter er i dag en livsstil, som er blevet stadig mere populær. Mange danskere drømmer om at blive deres egen chef og få deres egen forretning. Det er dog ikke gratis at starte et nyt erhvervseventyr op og ofte er der behov for at låne penge til at etablere virksomheden. Hvis du ønsker at låne til opstart af virksomhed, er det en god idé at have en forretningsplan for din virksomhed, så du virker seriøs når du kontakter banken. Der er nemlig ofte en række krav forbundet med virksomhedslån. i hvert fald hvis du vil låne i banken. Banken skal nemlig ofte vide pengene skal bruges til. For nogle lån skal der også stilles garanti for lånet.

Lån til investeringer i virksomhed

Skal du låne til at investere i din virksomhed kan du forespørge din bank om et såkaldt investeringslån. Dette er et lån du kan optage til at foretage investeringer i din virksomhed. Det kan eksempelvis være: Nyt produktionsapparat, nyt inventar, ny hjemmeside eller andre investeringer. der er nødvendige for at udvikle virksomheden.

Andre lånemuligheder end i banken

Uanset om du skal låne penge til opstart af virksomhed eller investering i din virksomhed findes der andre lånemuligheder end banken. Der er nemlig mange af låneudbyderne på nettet, der tilbyder virksomhedslån. Her kan du optage erhvervslånet og få beløbet udbetalt i løbet af kort tid uden du behøver møde op i banken med en stor forretningsplan. Det er lidt forskelligt hvilken dokumentation den enkelte låneudbyder kræver, det kan du læse dig frem til ved at klikke ind på den enkelte låneudbyders side.

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!