[object Object]

Ferratum lån

Sats:3,63

til 50000 kr

Mere info

Lån til sommerhus

pexels-krivec-ales-547119

af købsprisen. Hvis du ikke har nok penge alene, er der to muligheder for at finansiere de resterende 25% af omkostningerne:

Der er nogle begrænsninger, som du skal være opmærksom på, når det kommer til at købe et sommerhus. For eksempel kræves en fradragsberettiget 5% for realkreditlån, hvilket typisk betyder at betale over tid med månedlige tilbagebetalinger.

Når du ønsker at købe et sommerhus, tager vi de samme faktorer i betragtning som når du leder efter enhver form for boliglån.Husejerskab har mange ulemper, såsom at give dig fleksibilitet til at flytte, og at købe et hjem er som at investere i din fremtid. At købe et hjem kan dog komme med nogle ulemper, som købere skal være opmærksomme på, før de foretager købet.

Dette skyldes, at du kan tegne et pant som et lån. Som med et normalt realkreditlån har du mulighed for rentefrie perioder samt mulighed for variable eller faste renter. Læs mere om afdragsfrihedsperioden.

Beregn, hvor meget du kan låne til dit sommerhus.

Hvis du allerede ved, at du vil købe et sommerhus, er det bedste sted at starte ved at undersøge, hvilken form for lån du sandsynligvis har brug for. Brug vores lommeregnere til at finde ud af, hvordan dit ønskede pant vil se ud, og kontakt en af vores eksperter, hvis du ønsker mere information

Vi har udviklet lommeregnere, der hjælper dig med at få en fornemmelse af, hvor meget du har råd til, og hvad det vil koste at bære en gæld. Log ind for at finde ud af mere om optagelse af et lån til dit sommerhus i dag.

Du har også mulighed for at ansøge om et gratis lånebevis, som er bevis for, at du er godkendt til at optage et lån til et sommerhus. Dette giver dig mulighed for at strejke, så snart du finder det perfekte sommerhus.

Få dit sommerhus i Danmark bemærket med vores ejendomsledelse med fuld service til ferier og kortvarige ophold.

I mange tilfælde kan sommerhuse udlejes en del af året. Hvilket betyder, at der er en stor mulighed for at få en seriøs fortjeneste, hvis du også sælger den med en årlig lejeaftale.

Udnyt vores tilbud på sommerhus i Danmark.

Mens man overvejer de samme faktorer som ved et traditionelt hjem, skal det også tages i betragtning, hvordan man kommer til og fra sommerhuset. Transport bør overvejes tilstrækkeligt for at planlægge ordentligt dit behov.

Placering er en stor faktor i valg af en ejendom – priserne adskiller sig meget fra sted til sted, så du bliver muligvis nødt til at vælge mellem placering og størrelse.

Generelt er der den største efterspørgsel efter sommerhuse, der ligger inden for en kørselsafstand på få timer fra landets største byer. Ellers er Sjællands nordkyst og området omkring Skagen særligt efterspurgte.

Du skal beslutte, hvad du vil gøre med sommerhuset. Skal det være stort og give hele familien plads til at slappe af mellem de fire vægge? Eller skal det være i nærheden af skove, strande og butikker?

Vi kan hjælpe med eventuelle spørgsmål, du måtte have om at købe et hjem, og det kan endda blive en investering for dig.

Huset er en betagende tilbagetog på kanten af bjergene. Du vil elske at vågne op til udsigten over dalen og slentre rundt i byen.

Når du beslutter dig for at købe et sommerhus, spiller de samme faktorer, der gælder, når du køber et hus året rundt. Der er flere fordele og ulemper forbundet med at købe en ejendom i udlandet til brug i din fritid.

Hvis du overvejer at købe et sommerhus, kan der være nogle begrænsninger på ejendommen, der står i vejen for det, du ønsker.

Bemærk, at du skal vide, om der er servitutter registreret på ejendommen, og at du har de seneste minutter fra lokale grundejere. Du skal også få en lokal plan fra din kommune.

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!