[object Object]

Kronelån

Sats:3,63

til 15000 kr

Mere info

Lån til kørekort

adult-automotive-blur-13861

Går du også og dagdrømmer om hvornår du kan få et kørekort? Men du har bare ikke pengene til det. Måske har du ikke en opsparing og måske har du ikke mulighed for at låne penge af dine forældre. Derfor er denne guide lavet, lige præcis til dig, som overvejer at tage et lån til et kørekort.

Et kørekort er noget af det vigtigste overhovedet du kan have, som menneske, specielt i Danmark. Vores offentlige transportmidler er dyre og flere og flere mennesker går faktisk bag rettet, fremfor at tage den offentlige transport, det giver bare en større frihed og så kan du køre lige derhen hvor du vil! Hvis du er klar til at finde ud af hvordan du optager et lån til dit kørekort, så lad os da komme i gang.

1. LendMe

Hos LendMe kan du tage lån, som går fra 10.000 kroner til 500.000 kr. Typisk koster et kørekort mellem 10.000 og 20.000 kroner, desuden er deres ÅOP forholdsvis lav, så det kunne være et godt bud, på en god låneudbyder. Løbetiden er 12-144 måneder. Du kan klikke lige her, og læse mere om LendMe og deres ydelser og ansøge i dag.

2. DigiFinans

DigiFinans er et andet godt bud på en god låneudbyder, som kan låne dig penge til dit kørekort. De låner dig mellem 25.000 og 500.000 kr, så hvis du måske allerede nu ved at du skal tage din køreprøve lidt ekstra gange, har brug for lidt ekstra køretimer eller en ekstra teoriprøve, så kan det være en god idé at låne over 20.000 kroner. Du skal minimum være 20 år for at låne hos DigiFinans. Deres ÅOP er 4.57 – 20.6% hvilket er okay. Løbetiden er 12-180 måneder. Du kan ansøge hos Digifinans ved at klikke lige her.

Hvor kan jeg tage det sikreste lån til mit kørekort?

Hvis du har det ukomfortabelt med at skulle låne penge, hos en låneudbyder du ikke har prøvet før, så er det anbefalet at du altid starter med at spørge din egen personlige bank om penge først. Det er måske ikke altid det billigste, da banker kan tage mange afgifter og andre procenter, men det er nok det sikreste valg du kan tage, hvis det er du gerne vil være helt sikker på at du får pengene og alt går igennem så gnidningsfrit som muligt.

Hvis ikke du har lyst til at snakke med banken, om at låne penge til dit kørekort, så er der her en liste til, hvem du kan låne penge af, til dit kørekort.

Hvornår får jeg mit rigtige kørekort?

Så snart du har færdiggjort din teoriprøve og køreprøve, får du udskrevet en papirlap med dit midlertidige kørekort på. Herefter går der ca. en måned, hvorefter du så kan afhente det rigtige plast kørekort hos din kommune. Her skal du huske at have billedlegitimation med, så de er sikre på det er dig. Du skal også huske at medbringe et pasfoto, som du kan tage hos din lokale fotograf.

Find det bedste lån til dig fra

35 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!