[object Object]

Ferratum lån

Sats:3,63

til 50000 kr

Mere info

Lån og spar

pexels-karolina-grabowska-4386393

Lån&Spar Bank er en dansk bank, der blev grundlagt i 1880, som leverer en række bankprodukter til både virksomheder og privatpersoner.

Lån og Spar Bank er en dansk finansiel institution, der tilbyder private lån og opsparingskonti.

Lån&Spar Bank har eksisteret siden 1990. Og som med alle de større sparekasser skiftede den i 1990 fra en sparekasse til en almindelig bank og handles nu børsnoteret. De udvidede til at tilbyde privat klientbank i 2009 og tilbyder også små virksomheder. Banken begyndte at betjene erhvervskunder fra sin eksisterende kundebase i 2018, så nu kan både virksomheder og privatkunder være i bank hos os. Måske er det tid til at genoverveje din nuværende bank, få en billig kassekredit og skifte bank?

De har altid samarbejdet med forskellige institutioner tidligere. Dette gør det muligt for bankens kunder at drage fordel af en række institutioner og omvendt. Medarbejderne ved disse respektive institutioner kan også nyde unikke fordele ved lån.

Banken har allerede implementeret en række ændringer i sin infrastruktur for at forbedre den måde, den fungerer på. Som sådan er antallet af møder, du og dine kolleger kan nå pr. Dag, steget markant, da du nu har fire gange tiden til din rådighed. Dette er takket være et initiativ lanceret i 2011 og fortæller os om en bank, der konstant søger at optimere sin drift.

Hos Lån og Spar Bank, kan du flytte lånet nemt og hurtigt, samt er det kendt for at være en ordentlig og bundsolid bank, med fleksibel boligkredit og så slipper du for dyrt billån og danmarks højeste rente, som du sikkert har i din nuværende bank. Desuden får du tilknyttet en personlig rådgiver, som giver dig mange fordele og hjælper dig med alle økonomiske spørgsmål. Der er bare ekstra gode betingelser som kunde i Lån&Spar Bank, samt en masse gode medlemsfordele og ekstra gode vilkår. Desuden får du også gratis betalingskort, adgang til ny netbank og hjælp og vejledning omkring fast eller variabel rente og så laver de en god gennemgang, hvor din økonomi kreditvurderes.

Indstillinger for digital selvbetjening

De digitale selvbetjeningsmuligheder i Lån&Spar Bank er identiske med de muligheder, vi kender fra de største banker i Danmark. MobilePay, onlinebank, mobilbank og Zapp tilbydes. Zapp-appen kan være særlig nyttig for folk som mig selv – ikke særlig teknologisk kyndige. Appen fungerer som en messaging-tjeneste, hvor du kan skrive beskeder til bankrådgiveren og booke møder med dem. For eksempel, hvis du har brug for at tage initiativet og udarbejde et sæt vigtige papirer, før du mødes med din rådgiver, er dette let nok at gøre på Zapp.

Zapp tilbyder en anden tilgang til banken ved at tilbyde en praktisk kommunikationsgrænseflade. Du kan chatte med din tildelte rådgiver hos Zapps, hvis du har brug for hjælp til at administrere din konto.

Lån&Spar Bank tilbyder en række tjenester, herunder kontrolkonti, opsparingskonti, realkreditlån, studielån og meget mere.

De kan tilbyde alle de finansielle tjenester, som enhver muligvis har brug for. Sammen med at drive din almindelige bankvirksomhed kan de hjælpe dig med en række andre behov som boliger, biler og pensionsopsparing. Banken tilbyder en række tjenester, der inkluderer billån og boliglån samt forsikringskrav fra deres partner. De tager endda sig af din økonomi, når du er færdig med arbejdet med deres populære bankapp.

Der er en række muligheder for kunder, når det kommer til rådgivning. Vi tilbyder både rådgivning og lån, hvilket er en nyttig mulighed for dem, der har brug for rådgivning, før de tager større økonomiske beslutninger.

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!