[object Object]

Ferratum lån

Sats:3,63

til 50000 kr

Mere info

Lån helt uden renter med et rentefrit lån

banknotes-beard-bills-1353005

Der findes efterhånden mange forskellige muligheder for at låne penge og mange forskellige typer af lån. På de fleste lån skal man betale renter. Men der findes faktisk også muligheder for at låne rentefrit, det kan du læse mere om her.

Hvis du har et billån eller et boliglån betaler du sikkert renter af dit lån. Renter er kort fortalt en procentdel af det beløb du låner, som skal betales for at låne pengene. Men der findes faktisk muligheder for at optage lån uden renter. At lånet er rentefrit betyder dog ikke, at det er gratis at låne pengene. Ofte er der andre former for gebyrer på lånet. Det kan eksempelvis være et oprettelsesgebyr eller månedlige administrationsgebyrer.

Hvad kan du bruge et rentefrit lån til?

Rentefrie lån er ofte koblet sammen med at du handler hos en bestemt butik, der så tilbyder at du kan låne til dit indkøb rentefrit. Det kan eksempelvis være, at du ønsker at købe en ny vaskemaskine hos en netbutik, der så tilbyder dig, at du kan finansiere din vaskemaskine gennem butikken ved hjælp at et rentefrit lån.

Der er dog også andre end butikker, der tilbyder rentefrie lån. Nogle af de samme låneudbydere, der tilbyder kviklån tilbyder ligeledes rentefrie lån. Et rentefrit online lån er især en mulighed for dig, hvis du har behov for at låne et relativt lille beløb i kort tidsperiode. Hvis du lige står og mangler nogle hurtige penge for en kort periode og hurtigt har mulighed for at betale pengene tilbage, kan et rentefrit lån derfor være et udmærket alternativ for dig.

Sæt dig ind i lånebetingelserne inden du låner rentefrit

Uanset om du låner rentefrit fordi du handler i en butik eller låner hos en låneudbyder på nettet, er det en god idé at læse lånebetingelserne grundigt igennem inden du beslutter dig for at låne penge eller finansiere dit køb gennem et rentefrit lån. Sæt dig ind i hvilke gebyrer, der er forbundet med at optage lånet. Så slipper du for ubehagelige overraskelser når du skal i gang med at tilbagebetale dit lån. Når du har sat dig ind i lånebetingelserne og du er sikker på, at du kan betale pengene tilbage igen, kan du fortsætte i processen med at optage lånet. Hvis du skal låne hos en låneudbyder, kan det desuden være en god idé at sammenligne udbydernes gebyrer, så du er sikker på at få det billigste lån. Det er med andre ord altid en god idé at undersøge markedet!

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!