[object Object]

Ferratum lån

Sats:3,63

til 50000 kr

Mere info

Hvordan fungerer billån?

audi-automobile-car-lights-1149831

Hvordan fungerer Diba billån?

Ved hjælp af en låneberegner kan du se hvilken afbetalingsmetode der vil være passende til din økonomi.

Derfor er det også vigtigt at du selv undersøger dine muligheder inden for billån.

Det er svært at skabe overblik og finde ud af hvilken afbetalingsform der er bedst for dig.

Det er vidt forskelligt fra person til person, hvad der er bedst.

Diba billån har deres egen låneberegner på deres hjemmeside, den er enkel og giver et godt overblik inden du søger. Du kan tjekke Diba billån beregner.

Hvordan fungerer et billån fra Santander Consumer Bank?

Santander Consumer Bank tilbyder billån til personer, der har brug for at låne penge til en bil. Så du kan maksimalt have 15 år til at tilbagebetale dit billån hos Santander Consumer Bank. Du kan også skifte køretøj, og du har chancen for at låse renten eller indløse lånet, hvis du føler, at du kan gøre det. Hvis du ønsker ekstra beskyttelse, når du tager et billån fra Santander Consumer Bank, kan du vælge lånebeskyttelse. Nogle ting kræver ekstra betaling, hvis du gør det, men de fleste af tingene er faktisk gratis. Så hvad er fordelen ved deres lån, ja, det er, at du kan låne penge til ethvert mærke, og pengene skal ikke tilbagebetales før om 15 år. Dette er, når de låner penge til mere end bare biler. Men i stedet for at kalde det billån, har de omdøbt deres produkt til køretøjslån. Men selvfølgelig kan du hjælpe med at ændre størrelsen på amortiseringen. Du kan tjekke Santander Consumer Banks billån beregner.

Hvordan fungerer et billån fra Danske Bank?

Hos Danske Bank har du muligheden for at låne til den bil, du altid har drømt om. Du skal dog have en kontantandel på mindst 20 procent af bilens værdi. For at få et lån skal du være over 18 år med en årlig indkomst på mindst 150.000 DKK pr. År og du skal ikke have nogen betalingsanvisninger. Et krav fra Danske Bank er, at du køber bilen fra et MRF-tilknyttet bilfirma. Således kan du ikke købe bilen fra en privatperson, hvis du optager et lån fra Danske Bank. Derudover skal du sikre dig, at bilen er fuldt forsikret i hele låneperioden, eller har en halv forsikring, hvis bilen har en garanti for skade på bilen. Det mindstebeløb, du får tildelt, er DKK 50.000, og din ansøgning behandles øjeblikkeligt, hvilket betyder, at du har et svar inden for 24 timer, om dit lån er godkendt eller ej. Du kan også ansøge om et kreditløfte for dit billån, det vil sige, du har fået et lånebeløb. På denne måde kan du bestemme stedet om du kan købe bilen eller ej, så du ikke behøver at kontakte Danske Bank for godkendelse. Dette kreditløfte hos Danske Bank vil derefter være gyldigt i 90 dage, derefter skal du ansøge om et nyt kreditløfte, hvis du ikke har accepteret det, inden for de 90 dage. Du kan gå til Danske Banks billån beregner.

Hvordan fungerer et billån fra Nordea?

Når du ønsker at låne en bil fra Nordea har du et almindeligt privat lån som alternativ; et særligt billån tilbydes ikke. Renteniveauet varierer meget, når du låner en bil fra Nordea, afhængigt af om du allerede er kunde hos dem, eller hvis du f.eks. Er en fagforening.  Dette betyder igen, at når lånet mangler sikkerhed, er renten højere end for et almindeligt billån. Hvis du er medlem af en fagforening, kan du ansøge om et specielt medlemslån med mere gunstige renter. Fordi Nordea ikke tilbyder et klassisk billån, betyder det private lån, at du ikke har bilen som sikkerhed. Det lavest mulige lånebeløb er DKK 10.000, og du kan låne maksimalt 350.000 DKK. Med det private lån, som er en form for banklån, kan du låne, hvad du vil. Det betyder, at det kan være værd at undersøge, hvad det kræver for at kvalificere sig til de forskellige renter, hvis du vælger at låne en bil gennem Nordea – det vil sige, om det lønner sig at samle deres forretning der eller ej. Den almindelige rente er i øjeblikket 8,05%, men hvis du er en plus- eller check-in-kunde, falder dette til 7,30%. Men hvis du er en premium- eller præferencekunde, er renten 5,30%. Du kan gå til Nordeas billån beregner.

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!