[object Object]

Ferratum lån

Sats:3,63

til 50000 kr

Mere info

Hvordan finder jeg det billigste billån?

casco

Vidste du, at Danmark er det dyreste land i hele Europa, at købe bil i? Derfor er det klart, at mange danskere tyer til, at tage et billån, da det ikke altid er, at man lige har pengene til at skulle finansiere en helt ny bil. Derfor, er der mange der er på jagt, efter det billigste og bedste billån man overhovedet kan tage. Dog skal du huske på, at det billigste billån, ikke altid er det bedste, fordi vilkårene og betingelserne for at tage det billige billån, kan være dårligere, end hvis du betaler lidt mere i lånet, men samtidig får en masse gode betingelser, for dig som låneoptager.

En af de bedste løsninger du kan benytte dig af, hvis du skal optage et billån, er at kontakte din nuværende bank og forhøre dig om mulighederne, for et billån der. Typisk har alle banker mulighed, for at låne dig penge til en ny- eller brugt bil, så længe at din økonomi ser forholdsvis stabil ud og at du ikke har historik for at være en dårlig betaler, eller generelt for at være en dårlig kunde i banken. Hvis du har din egen bolig, som er steget meget i værdi, kan du også vælge at tage et lån i denne, for at bruge friværdien til at finansiere dit bilkøb. Især fordi renten er så lav på boliger i dag.

Hvis du hellere vil optage et billån hos en privat låneudbyder, har vi her lavet en liste til dig, så du har lidt at undersøge, omkring private billån.

Bank Norwegian

Med et billån fra Bank Norwegian, kan du låne op til 400.00 kr. Det burde i hvert fald være nok, til at finansiere din nye bil. Renten er fra 6,99%. Du kan udfylde deres låneransøgning, ved at klikke lige her, husk du skal ansøge med Nem-ID. Du kan ikke ansøge, hvis du er med i RKI eller debitor registret. Desuden skal du være 23 år eller ældre og være bosat i Danmark.

Santander Consumer Bank

En anden god mulighed for dig, er at tage et billån hos Santander Consumer Bank. Den variable debitorrente starter fra 2,52% og du får svar på din ansøgning, lige med det samme. De specifikke tal, afhænger dog af hvilken bil det er du har tænkt dig at finansiere. Er den ny, eller brugt og hvad koster den? Du kan lave din beregning i dag og ansøge, ved at klikke lige her.

Er det muligt at finansiere en bil hvis jeg er med i RKI?

Ja det kan du godt, det kan dog være lidt besværligt. Dog findes der et firma som hedder Finance4u, som hjælper dig med at finde en bil, som ikke kræver at du er registreret i RKI. Du kan ansøge og læse meget mere om deres koncept, ved at klikke lige her.

Billigste og bedste billån med fast rente?

Hvis du vil finde det bedste og billigste billån med en fast rente, så er Lån & Spar Bank, en god mulighed. Her kan du nemlig selv vælge om renten skal være variabel eller fast. I det du har fået udbetalt lånet, skal du ikke betale mere end omkostningerne fra renten. Du kan udregne dit billån hos Lån & Spar Bank i dag, ved at klikke lige her og ansøge.

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!