[object Object]

Ferratum lån

Sats:3,63

til 50000 kr

Mere info

Hvor finder jeg den bedste låneberegner?

bank-notes-cash-currency-210748

Der findes hundredevis af forskellige låneberegner online på nettet i dag. Det er i takt med, at der også findes så mange forskellige lån man kan optage i dag. Stort set alle låneudbydere, har en låneberegner på deres hjemmeside, men dog er der nogle banker som ikke har, endnu. Men for at finde den bedste låneberegner til dig, kommer det jo an på hvilket lån du har tænkt dig at regne på og måske optage. Derfor har vi her lavet en liste, over forskellige låneberegnere og hvordan de fungerer, så kan du se om der er en bestemt låneberegner du kan lide, hvem ved, måske finder du et godt lån?

Låneberegner til billån

Hvis du gerne vil optage et billån, til din nye bil eller måske reparation af bil, så er det smart at udregne hvad dine omkostninger vil være. Her er bl.a. Santander Consumer Banks billånsberegner rigtig god og effektiv at bruge. Den kan du tjekke ud, ved at gå til dette link. Du skal her udfylde hvor meget bilen koster, hvor meget du selv kan skyde ind i lånet, hvor gammel bilen er, samt hvad din ønskede løbetid er.

En anden mulighed er Dibas billånsberegner, Diba er kendt for at være Danmarks største låneudbyder af billån. Den kan du tjekke ud ved at klikke lige her. Her indtaster du bilens pris, udbetaling, årgang og ønsket løbetid.

Låneberegner til boliglån

Hvis du står og skal til at købe ny bolig, eller måske skal til at påbegynde en stor renovering af din bolig, så skal du selvfølgelig beregne dit lån ordentligt igennem, så du har styr på tallene og hvor meget du skal afbetale, m.m. Totalkredit har en rigtig god låneberegner, som fortæller dig hvor meget du kan købe bolig for. Her skal du indtaste husstandens indkomst før skat, din egen opsparing/formue, din nuværende gæld, samt om du vil have beløbet pr. måned eller pr. år. Du kan tilgå låneberegneren lige her.

Nykredit har også en rigtig god boliglånsberegner, hvor du kan beregne ud fra om det er en helårsbolig, fritidsbolig eller andelsbolig, her kan du også justere på løbetid, afdragsfrihed m.m. Du kan finde låneberegneren fra Nykredit ved at klikke her.

Låneberegner til forbrugslån

En god låneberegner til forbrugslån er Express Banks låneberegner, som bare er rigtig flot designet og fungerer virkelig godt. Ved at scrolle lidt ned på siden, kan du i venstre kolonne se, hvad renten er og sætte det ønskede beløb du har lyst til at låne, samt den ønskede løbetid. Det hele er bare sat rigtig flot op, på højre side ser du det totale beløb du skal afbetale. Du kan gå til Express Banks låneberegner her.

En anden knivskarp låneberegner til et forbrugslån, er Resurs Banks låneberegner, som du finder ved at klikke her. Nemt og overskueligt design, desuden med stort indblik i de små detaljer og tal, som kan være uoverskuelige at finde frem, på andre låneberegnere. Derfor har vi valgt at tage Resurs Banks låneberegner med i denne oversigt.

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!