[object Object]

Ferratum lån

Sats:3,63

til 50000 kr

Mere info

Hvilke forskellige lånetyper findes der?

blur-close-up-fingers-462383 (1)

I takt med at lånemarkedet er vokset så meget og blevet så populært, er det klart der er brug for nye måder at låne penge på, da skaren af lånere er blevet så meget større. I denne artikel vil vi stille skarpt på de forskellige lånetyper der findes, hvilke der er bedst at benytte sig af og hvorfor.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er et lån du optager, hvis du har behov for luft i økonomien, til at kunne forbruge lidt ekstra. Her er det altså kun fantasien der sætter grænser, for hvad du kan låne til. Vil du på en ferie, købe et par nye bukser eller investere i aktier, så kan du frit gøre dette med et forbrugslån. Det ligger også i navnet, forbrugslån, du låner til dit forbrug. Renten er dog ofte rigtig høj på forbrugslån, så det er klart noget man skal være opmærksom på, når man tager et forbrugslån.

Hvad er et boliglån?

Et boliglån, er et lån som er skræddersyet til dig, som måske skal til at købe ny bolig, eller til at bygge din egen bolig. Her er det nok bedst at gå i sin egen bank og bede om et boliglån, da renterne også kan være for høje på det private marked. Men her låner man altså penge til alt boligrelateret. Nogle banker og private udbydere, tilbyder dog kun boliglån til f.eks. ejerboliger, ikke f.eks. andelsboliger, det er vigtigt at være opmærksom på.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et lån, som kun tager et split sekund at blive udbetalt. Der er dog højere gebyrer på, end hvis det er et normalt banklån. Grunden til dette, er typisk den hurtige proces man betaler for, men til gengæld får man pengene rigtig hurtigt. Med et kviklån kan du typisk låne mellem 500 og 10.000 kroner, alt afhængigt af dit budget og hvordan din personlige økonomi ser ud.

Hvad er et SMS-lån?

Med et SMS-lån, tager du lånet over SMS, det er en lidt gammel form for lånetype, da man ikke bruger SMS så meget i dag, som man gjorde engang. Det er typisk dyrt at optage et SMS-lån, og de er blevet reguleret meget med årene, men nogle benytter sig stadig af det.

Hvad er et RKI lån?

Et RKI lån er til dem som er indregistreret i RKI eller debitor registret, men som gerne vil låne penge alligevel. Det er ikke bankerne som tilbyder dette, typisk kun private låneudbydere på markedet, men de er derude. Bl.a. Aurora Finans m.m.

Hvad er et billån?

Et billån er et lån som er tilrettelagt dig, som gerne vil købe en ny eller en brugt bil. Her kan man typisk låne mellem 5.000 og 500.000 kr. En af de helt store i Danmark, er Diba billån, som bl.a. er anbefalet af Forbrugerrådet Tænk.

Hvad er et rentefrit lån?

Et rentefrit lån, er et lån som udgiver sig for at være næsten gratis. Men det er det oftest aldrig. Du betaler nemlig oftest rigtig store summer for et oprettelsesgebyr og andre diverse afgifter. Så husk at tag brillerne på, når du undersøger rentefrie lån.

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!