[object Object]

Ferratum lån

Sats:3,63

til 50000 kr

Mere info

Hvad er Nordea låneberegner?

Nordea

Med Nordeas innovative låneberegnere, kan du regne ud hvad du kan købe bolig for, hvad det koster dig at låne en bolig samt hvad det koster dig at låne i din boligs friværdi. Derudover kan du også regne ud, hvor meget din nuværende bolig er værd.

Lad os tage et kig på de to mest populære beregnere fra Nordea og se hvad de hver især kan.

Boligkøbsberegneren

Med boligkøbsberegneren fra Nordea, kan du regne ud, hvor meget du kan købe for, når du er på udkig efter en ny bolig. Det er vigtigt at vide, at boligkøbsberegneren tager udgangspunkt, i et standardbudget og det du angiver om din økonomi. Jo mere præcist du svarer, jo mere præcist bliver resultatet. Du kan bruge boligkøbsberegneren til de forskellige boligtyper som: hus, ejerlejlighed og fritidsbolig. Dernæst skal du udfylde, hvor boligen skal ligge, husstandens indkomst før skat pr. måned eller pr. år, din egenbetaling ekskl. Handelsomkostninger, samlet gæld for husstanden samt hvor mange børn og voksne, samt biler der er i husstanden. Du kan gå til Boligkøbsberegneren lige her og regne ud hvor meget du kan købe bolig for, i dag.

Boliglånsberegner

Med Nordeas innovative boliglånsberegner, kan du regne ud, hvor meget det egentlig koster dig, at låne til en bolig, pr. måned. Du kan benytte denne boliglånsberegner til de forskellige boligtyper som: hus, ejerlejlighed eller fritidsbolig. Dernæst skal du udfylde boligens pris, samt din udbetaling, altså hvor meget du selv kan lægge i lånet. Dernæst klikker du bare på Beregn Lån og så regner den det ud for dig. Det er virkelig smart og super hurtigt at bruge. Du kan prøve boliglånsberegneren i dag, ved at klikke lige her, så kan du regne ud hvor meget det koster dig, at låne til din drømmebolig.

Hvad er Nordea Pay?

Med et Nordea Pay kort, får du et sikkert og godt betalingskort, som du kan bruge i mange forretninger og pengeautomater over hele verden og på internettet. Du har en rigtig høj forbrugsgrænse i Danmark og i udlandet er den på 30.000 kr. pr. dg i forretninger. Desuden er der saldokontrol på, så du ikke spenderer flere penge, end du har på din private konto. Du kan bestille et Nordea Pay betalingskort, så snart du er fyldt 7 år. Gå til din lokale filial eller kontakt Nordea på +45 70 33 33 33. Du skal selvfølgelig være kunde hos Nordea, før du kan bestille et Nordea Pay kort. Hvis du er fyldt 15 år, kan du bestille dit Nordea Pay betalingskort via din Netbank. Her sendes betalingskortet hjem til dig, direkte, i løbet af en til to uger.

Kan jeg tage et boliglån hos Nordea?

Hvis du gerne vil tage et boliglån igennem Nordea, så er det heldigvis noget der kan lade sig gøre. Hos Nordea er der nemlig ikke kun ét slags boliglån, du kan tage enten et Realkreditlån, et Banklån til din bolig eller et Andelsboliglån. Med et realkreditlån hos Nordea er der også nogle forskellige muligheder, som du kan læse mere om, ved at gå til dette link. Men essensen af et realkreditlån, er at det er bundet op på salg af obligationer. Både realkreditinstituttet og din bank, altså Nordea i dette tilfælde, tager pant i din bolig, som sikkerhed for lånet. Din boligfinansiering består ofte af både et banklån og et realkreditlån. Du kan også vælge bare én af dem, hvis du selv kan lægge resten af udbetalingen, fra din egen private økonomi. Læs mere om at tage et boliglån hos Nordea, ved at klikke lige her.

Kan jeg tage et billån hos Nordea?

Du kn godt tage et billån hos Nordea, uden at forpligte dig. Det foregår således, at du ansøger om et lånebevis, her får du så et konkret lånetilbud på dit lånebevis. Om du så har lyst til at gøre brug af tilbuddet, er helt op til dig. Lånebeviset er desuden helt gratis og gælder i 6 mdr. Så kan du slå til, når du finder din drømme bil. Du kan altid forny beviset. Hvis du allerede ved hvilken bil du skal have, så skal du bare gå igennem ansøgningsprocessen, hvorefter du aktiverer lånet som beskrevet i informationerne som du får tilsendt. Du skal være over 18 år for at ansøge, samt have en sund økonomi. Du skal lægge mindst. 20% af købsprisen som udbetaling, for at kunne tage et billån. Du kan læse mere om et billån hos Nordea ved at klikke her.

Kan jeg tage et forbrugslån hos Nordea?

Der findes to slags forbrugslån hos Nordea, et ”Forbrugslån” eller ”Privatlån”. Forbrugslånet er bedst, til dig som skal låne penge til et større projekt, som f.eks. et helt nyt køkken eller lign. Hvis dit lån er op til 100.000 kr. anbefaler Nordea et ”Privatlån”. Det kan udbetales på få minutter, hvis du allerede er kreditgodkendt. Du kan læse meget mere om det, ved at klikke lige her.

Hvad er Nordea Gold?

Med et Nordea Gold MasterCard, kan du få op til 40 dages rentefri kredit og rejseforsikring. Du kan bruge det både i ind- og udland. Du kan hæve op til 10.000 kr. i døgnet i alle banker og pengeautomater og du sætter selv en daglig grænse via Nordea Mobilbank. Du kan læse meget mere om Nordea Gold MasterCard og rejseforsikring, ved at klikke her.

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!