[object Object]

Kronelån

Sats:3,63

til 15000 kr

Mere info

Hvad er et privatlån?

accounting-adult-banknotes-210990 (1)

Et privatlån er et lån som du kan tage, som går uden om banken. Det vil sige, at i stedet for optage et klassisk lån hos banken, som man altid har gjort, så er der i de senere år kommet en ny form for lån. I denne forholdsvis nye privatlånsordning, låner man altså pengene af en privat institution eller et firma, frem for en bank. Dette kan give fordele, men man skal samtidigt være på vagt over hvilke private firmaer- eller institutioner, som det er man låner pengene af. Nogle af disse firmaer kan nemlig have skyhøje renter, som gør at du skal betale et umenneskeligt beløb tilbage, som i sidste ende kan gøre, at din økonomi ender i ruiner.

Hvordan optager man et privatlån?

Når du skal optage et privatlån, så skal du have undersøgt hvilken låneudbyder der passer bedst til din økonomi og dine behov. Det kan være en god idé at gå uden om banken og snakke med en uvildig rådgiver, omkring det at optage et privatlån. Uvildige rådgivere er ikke forbundet til nogen bank og derfor kan du være sikker på, at de ikke får provision for at sælge dig et bestemt produkt. Når du er på den ønskede låneudbyders hjemmeside, så indtaster du beløbet, ønsket løbetid og så underskriver du med Nem-ID, typisk svarer den pågældende låneudbyder på enten nogle få minutter eller 1-2 hverdage, afhængigt af hvilken låneudbyder det er. Det står typisk på deres hjemmeside, hvor lang tid det tager for dem, at vende tilbage på din låneransøgning.

Hvor mange penge kan man låne via et privatlån?

Det er helt afhængigt af hvilken låneudbyder du har valgt, men typisk er prislejet mellem 10.000 og 500.000 kroner. Din individuelle økonomiske situation bliver taget i betragtning, så hvis du f.eks. har lån andre steder også, eller er anmærket som værende dårlig betaler, kan der være ulemper ved dette. Det kan også være et problem hvis du er indregistreret i RKI eller debitor registret, dette betyder at du er anmærket som værende en dårlig betaler, hvilket sætter grænser for hvor meget du kan låne.

Hvilke betingelser og kriterier skal man opfylde for at kunne tage et privatlån?

For at kunne optage et privatlån, skal du typisk være 18-21 år gammel, du skal have din folkeregister-adresse registreret i Danmark, så du skal være bosiddende i Danmark. Du må typisk ikke være indregistreret i RKI eller debitor registret, altså din økonomi skal ikke være helt i ruinerne, ellers er det svært at låne. Men prøv altid at kontakt låneudbyderen, så kan man typisk få lavet en unik aftale.

Hvordan udbetales pengene?

Pengene udbetales typisk første morgen efter du er blevet godkendt i ansøgerprocessen. Hvilket er rimelig hurtigt, taget i betragtning af at der snak om mange penge.

Hvornår udbetales pengene?

Dette kommer også an på hvem den specifikke låneudbyder er, men nogle gange få minutter, andre gange er det nogle få hverdage, prøv evt. at kontakt din låneudbyder og forhør dig, eller se på deres FAQ på deres hjemmeside.

Find det bedste lån til dig fra

35 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!