[object Object]

Ferratum lån

Sats:3,63

til 50000 kr

Mere info

Hvad er Diba?

diba

Diba er en af Danmarks førende låneudbydere når det kommer til billån. Diba har efterhånden været på markedet i en del år, de er desuden ejet af Sydbank og har en masse kunder rundt omkring i hele Danmark. Så hvis du står og skal bruge en ny bil, have repareret den gamle eller noget lignende, så er Diba klart en god mulighed, for dig som står og skal optage et billån. Desuden er det et af Danmarks billigste billån du får hos Diba. Desuden er Diba kåret til at være ”Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk og har en masse gode anmeldelser på Trustpilot, derfor kan du altså være rimelig sikker på, at det er en låneudbyder, som har styr på tingene.

Diba billån

Når du skal ansøge om et billån hos Diba, er det virkelig nemt. Du går ind på Diba.dk, hvorefter du udfylder ansøgningsskemaet og oplyser: pris, udbetaling, årgang og løbetid – herefter skal du vælge det lån, som passer bedst ind i din økonomi. Når du har indsendt din låneransøgning, så får man typisk svar indenfor 24 timer, nogle gange lidt senere, hvis f.eks. de har brug for flere oplysninger omkring dig og din økonomi, det er helt normal procedure. Det kunne jo være du var indregistreret i RKI eller debitorregistret og derfor er det godt lige for dem, at dobbelttjekke om alt er som det skal være. Hvis du kunne tænke dig at tage et billån hos Diba, så kan du gå ind på dette link her, med det samme og ansøge om et billån i dag.

Kan jeg tage et billån hos Diba, hvis jeg ikke er dansk statsborger?

Hvis du på en eller anden måde har en anden varig tilknytning til Danmark, f.eks. hvis du er gift med en dansker, kan der være mulighed for at du godt kan tage et billån hos Diba. Dog er det klart bedst at ringe ind til Diba’s kundeservice i dette tilfælde, høre nærmere om dine personlige omstændigheder, hvorefter Diba kan træffe et valg og vurdere om du er egnet til at tage et lån hos dem.

Kan jeg tage et billån hos Diba, hvis jeg er med i RKI?

Hvis du står i den situation, hvor du er med i RKI eller debitorregistret, så er det desværre ikke muligt at ansøge om et billån hos Diba, dette er grundet at man som indregistreret i RKI eller debitorregistreret, er anmærket som værende dårlig betaler. Du kan dog forholdsvist hurtigt komme ud af disse, hvis du lægger en smart og grundig plan, for hvordan du vil komme ud af det. Kontakt eventuelt en uvildig økonomisk rådgiver, som kan hjælpe dig med at få din økonomi på plads igen.

Er det alle slags biler som kan finansieres af et billån fra Diba?

Det er standardbiler og campingvogne som er op til 8 år gamle, som finansieres uden udbetaling. Dog, biler som er ældre end 8 år gamle, disse finansieres med op til 80% af den totale købspris.

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!