[object Object]

Kronelån

Sats:3,63

til 15000 kr

Mere info

Få råd til det du mangler med et billigt lån

adult-banking-blur-1288483 (1)

Der kan let opstå situationer hvor du står og mangler penge. Det kan være at din vaskemaskine er gået i stykker og du skal have en ny, det kan også være at du har lyst til at tage en rejse syd på, men ikke lige har pengene på kontoen. I disse situationer kan et billigt lån hjælpe dig.

De fleste mennesker får i løbet af livet brug for at optage et lån. Oftest låner vi penge når vi køber en bolig eller en ny bil. Men nogle gange kan der også være behov for at optage lån til andre formål. Heldigvis er lånemulighederne her til lands mange og udvalget af forskellige typer af lån er stort.

Hvor finder du billige lån?

De billigste lån finder du som regel i banken. Her skal du dog ofte stille sikkerhed for dit lån i form af fast ejendom eller lignende. Nogle gange skal du også redegøre for hvad pengene skal bruges til. Din bankrådgiver kan rådgive dig nærmere om dette.

Der findes dog mange andre lånemuligheder end hos bankerne og der findes også muligheder for at låne penge uden du nødvendigvis skal stille sikkerhed. Hvis du googler på nettet efter billige lån vil du se, at udvalget er enormt og der findes rigtig mange forskellige låneudbydere. Mange af udbyderne har ofte en meget hurtig godkendelsesprocedure. Det betyder at pengene ofte er til rådighed på din konto allerede den samme dag, som du ansøger om lånet.

Sammenlign lånepriserne og vælg det billigste

Som nævnt findes der rigtig mange låneudbydere. Inden du ligger dig fast på hvor du vil låne penge er det derfor en god idé, at lave lidt research og sammenligne priserne hos de forskellige udbydere, der tilbyder at låne penge billigt.

Når du sammenligner udbyderne er det ikke nok, at du kun ser på hvor høj renten er på lånet. Der er nemlig ofte andre omkostninger forbundet med at optage lånet, som eksempelvis stiftelsesomkostninger. Når du skal vurdere låneudbyderne i forhold til hinanden skal du derfor i stedet kigge på lånets ÅOP. ÅOP betyder de årlige omkostninger i procent, der er på lånet. ÅOP indeholder derfor alle de udgifter, der er forbundet med at optage og tilbagebetale lånet i lånets løbetid. Hvis du vil vælge det billigste lån skal du derfor gå efter det lån, som har den laveste ÅOP.

Find det bedste lån til dig fra

35 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!