[object Object]

Ferratum lån

Sats:3,63

til 50000 kr

Mere info

Den bedste måde at veksle penge på

computer-data-display-1073765

Det er kun i Danmark og i det danske rigsfællesskab at der anvendes Danske kroner. Det betyder også, at hvis du skal ud og rejse, er det nødvendigt at veksle penge til den valuta der anvendes i landet du skal til. Men hvad er egentlig den bedste måde at veksle penge på? Det ser vi nærmere på her

Der er ikke noget så skønt som en sommerferie til et solrigt land eller en dejlig storbyweekend i udlandet. For at du kan få stillet din shoppelyst, er det dog nødvendigt, at du bruger den valuta der er gangbar i det land du befinder dig i.

Hvilke muligheder er der for at veksle kontanter?

Mange tænker sikkert på banken når det gælder om at veksle penge til udenlandsk valuta. Her kan du dog også sagtens veksle sine danske kroner til udenlandsk valuta, du skal dog være opmærksom på, at banken tager et gebyr for at veksle dine penge. Vil du veksle til udenlandsk valuta i banken skal du desuden være opmærksom på, at det ofte er nødvendigt at forudbestille valutaen i god tid inden du skal bruge den.

Der findes heldigvis også andre steder at veksle penge end i banken. Der er nemlig i flere større byer vekselbureauer hvor man kan komme ind direkte fra gaden og veksle penge. Der er hård konkurrence blandt vekselbureauerne, derfor er gebyrerne ofte helt i bund ved disse bureauer. Vil du gerne have kontanter i hånden kan det derfor være en god forretning, at anvende et vekselbureau.

Hævekort og kreditkort er også en mulighed

Kontanter har selvfølgelig den svaghed, at du kan blive udsat for tyveri og så er hele rejseopsparingen væk. Derfor foretrækker mange, at anvende deres kreditkort direkte som betalingsmiddel når de er ude at rejse. Dette er bestemt også en mulighed. Kreditkort som Mastercard og Visakort kan benyttes i næsten alle lande. Fordelen ved at benytte dit kreditkort er også, at du slipper for at stå med ubrugt valuta når du vender tilbage til Danmark.

Ønsker du at få kontanter i hånden kan du sagtens bruge dit kreditkort til at hæve den lokale valuta i de fleste kontantautomater i udlandet. Her skal du dog være opmærksom på, at du kommer til at betale et gebyr når du hæver i en udenlandsk hæveautomat. Hvorvidt du ønsker at veksle kontanter i Danmark inden du rejser eller du bruger dit kreditkort, er således meget et spørgsmål om temperament. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder.

Find det bedste lån til dig fra

37 tilbud
Tjek alle tilbudKontrollere

Ved at sende din anmodning kan du modtage penge på 15 minutter!