Sparxpres

Sparxpres

4,09

Hvad er Sparxpres?

Sparxpres er en låneudbyder, som kan give dig lån fra alt i mellem 10.000 kroner og 50.000 kroner.
Desuden har de et bredt udvalg af løbetider, du kan vælge alt fra 12 til 60 måneder. Altså ét år eller 5 år. Du kan benytte Sparxpres, hvis du bare har brug for lidt ekstra luft i økonomien i en periode. Du behøver ikke at spendere pengene på noget bestemt, som f.eks. en bil, lejlighed eller lign. Med Sparxpres, styrer du helt selv om du bare vil have et nyt anlæg eller en ferie til Thailand, det er op til dig! Sparxpres er typisk rigtig hurtige til at udbetale pengene og er et seriøst selskab, med masser af kunder i Danmark.

Hvordan ansøger jeg igennem Sparxpres?

Når du skal ansøge hos Sparxpres, skal du først og fremmest gå til deres hjemmeside, og vælge hvor mange penge du vil låne, samt din foretrukne løbetid. En god idé kan også være at ringe til deres kundeservice, så kan du være sikker på, at du ikke låner til noget som ikke passer i din nuværende økonomiske situation. Når du har udfyldt dit beløb og lånetid, så skal du udfylde dit fulde navn, e-mail og så derefter skrive under med dit Nem-ID, så er du så godt som kørende. Du må dog IKKE være registreret i RKI eller Debitor Registret, når du ansøger om et lån hos Sparxpres. Din ansøgning vil blive besvaret, i tidsrummet mellem 10:00 og 18:00. Du kan også ansøge via mail, telefonen eller fysisk post, se evt. kontaktinformationerne, nederst i denne artikel.

Kan jeg forhøje mit lån hos Sparxpres?

Ja, du kan godt forhøje dit lån hos Sparxpres, dog kræver det at du skal udfylde en helt ny låneransøgning, hvorefter der vil blive taget en ny kreditvurdering på dig, for at se om du er i stand til at betale det nye lån tilbage. Hvis du står i den situation, hvor du gerne vil forhøje dit lån hos Sparxpress, så er det anbefalet, at du ringer ind til deres kundeservice og snakker med dem om det, da du skal oplyse dem om at dit nuværende lån, skal forhøjes.

Hvordan kontakter jeg Sparxpres?

Hvis du har spørgsmål omkring hvordan du optager et lån, hvordan du forhøjer dit nuværende lån eller hvordan du tilbagebetaler, eller andre spørgsmål, så er det altid en god idé at kontakte Sparxpress’ kundeservice:

Tlf

Du kan ringe til deres kundeservice alle hverdage (mandag – fredag) mellem kl. 10:00 og 16:00. Nummeret til Sparxpres kundeservice er +45 96 16 13 00.

E-mail

Desuden kan du ansøge om lån eller spørge kundeservice om spørgsmål, på mailen info@sparxpres.dk, som også bliver besvaret i tidsrummet mandag – fredag, mellem 10:00 og 18:00.

Fysisk post

De har også en postadresse, hvor adressen hedder:
Sparxpres
Adelgade 8
7800 Skive.

De oplyser på deres hjemmeside, at det er vigtigt at du altid oplyser dit konto-/lånenr. Hos Sparxpres, når du henvender dig til dem.

Hvis du vil have svar på ofte stillede spørgsmål, så kan du med fordel klikke lige her og læse mere.

Udtalelser og kommentarer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec est ligula, dapibus sed ultricies vitae, viverra id mi.

Bedømt service

Sparxpres

Sparxpres

Sats

Renter og udgifter

Hjemmeside og funktionalitet

Kundeservice og service

Kommentar

Sats