Spar Nord

Spar Nord

4,09

Hvad er Spar Nord?

Spar Nord er en efterhånden gammel og meget anerkendt dansk bank i Danmark, som stammer fra 1800-tallet, hvor den blev etableret i Jylland. Dengang hed Spar Nord Banken ”Bye og Omegns Sparekasse”. Efter banken fusionerede med andre virksomheder og tiltog nye koncepter, endte det med at bankens navn blev skiftet til ”Sparekassen Nordjylland” som i dag er forkortelsen ”Spar Nord”. Det er Danmarks sjette største bank og de har leveret finansielle løsninger i mange år nu. Man kan ikke sige at det er et nyt domæne for Spar Nord at bevæge sig ud i at låne penge, men drivkraften af deres tilbud om kviklån, mikrolån m.m. er klart tiltaget de sidste par år, da markedet generelt bare vækster meget på dette område. Dog da Spar Nord har denne lange historie bag sig, betyder det altså at man her får en reel god service, sikkerhed og et godt lån.

Spar Nords boliglån

Hvis du skal låne penge til en ny bolig, så er det værd at tjekke Spar Nords boliglån ud, da de finansierer boliger i stort omfang og har tjek på tingene. Den maksimale løbetid her er på 30 år og du har mulighed for at få lånet med en afdragsfrihed op til hele 10 år. Så hvis du skal til at købe bolig, finansiere et byggeprojekt eller istandsættelse, så skal du selvfølgelig tjekke Spar Nords boliglån ud, det gør du ved at klikke lige her.

Optag lån hos Spar Nord

Hvis du gerne vil optage et lån hos Spar Nord, så kan du gøre dette i dag og få svar indenfor 24 timer, hvis du klikker dig ind her og ansøger nu. Så bliver du kontaktet hurtigst muligt.

Spar Nord netbank

Med Spar Nords netbank, kan du overføre penge, betale dine regninger eller se din saldo og meget andet. Desuden kan du styre dine investeringer, sætte forbrugsagenter op så du holder dig inden for dit budget og meget andet. Hvilket er derfor at Spar Nords netbank er super smart. Den kan du læse meget mere om, hvis du klikker lige her.

Spar Nords StjernePLUS fordelsprogram

Med Spar Nords StjernePLUS fordelsprogram, får du en meget mere skræddersyet personlig rådgivning, hvis du vælger at samle alle dine bank produkter i Spar Nord og det giver dig altså, fede fordele som bl.a.

  • Et MasterCard Gold til 0kr.
  • Rentefri kredit – Gratis kredit på 50.000 kr. i op til 45 dage med MasterCard Gold
  • Rejseforsikring – Med verdensdækning på, for hele familien, det omfatter altså kortholder, medrejsende familie og alle under 25 år. Desuden får du bagageforsikring, hvis din bagage er forsinket i mere end 3 timer, med op til 3.000 kr. per person.
  • Loungeadgang til over 1.200 steder i hele verden.
  • Købsforsikring – Som omfatter tyveri m.m.
  • Prissikring – Dækker prisforskel på over 250 kroner, hvis du altså finder en vare til lavere pris (i en tilsvarende butik) inden for 90 dage
  • Reklamationsret – Ekstra 3 år reklamationsret.
  • Du kan læse meget mere om fordelene ved StjernePLUS fordelsprogrammet, ved at klikke lige her.

Udtalelser og kommentarer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec est ligula, dapibus sed ultricies vitae, viverra id mi.

Bedømt service

Spar Nord

Spar Nord

Sats

Renter og udgifter

Hjemmeside og funktionalitet

Kundeservice og service

Kommentar

Sats