Resurs Bank

Resurs Bank

4,09

Hvad er Resurs Bank?

Resurs Bank er en af de største låneudbydere i Danmark, som tilbyder privatlån i prislejet fra 5.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Desuden vælger du helt selv, hvor meget du vil afbetale om måneden. Resurs Bank er oprindeligt en svensk bank, men som har ekspanderet til Danmark hvor kundesegmentet er rigtig stort, grundet deres stærke tilbud og renter. Du har måske endda set deres reklamer i bussen eller i togene, ja, så store er de. Resurs Bank er ikke bare en låneudbyder, men blev faktisk en reel bank og fik en banklicens i 2001.

Hvordan fungerer Resurs Banks låneberegner?

Når du skal udregne hvor meget du skal afbetale, på det givne beløb du vil låne, så skal du gå til Resurs Banks låneberegner, klik her for at gå til låneberegner. Derefter kan du se, at der ude i højre kolonne på siden, bliver foreslået nogle forskellige valgmuligheder, til hvad din månedlige ydelse skal være, hvad løbetiden er og hvad den samlede ÅOP er. Desuden er alle tallene lagt struktureret og organiseret op, ude i venstre kolonne, så der er altså ikke noget der bliver gemt væk fra kunden her. Hvis du finder et lån, som du synes ser godt ud, så skal du blot trykke på den ønskede pakke (løbetid, månedlige ydelse, ÅOP osv.) og så klik på den store orange knap der hedder ”Ansøg nu”.

Hvordan optager jeg et lån hos Resurs Bank?

Når du har valgt det ønskede beløb du vil låne, og den pakke som passer bedst til dig og du har klikket på ansøg knappen, så bliver du ført til en ny side hvor du skal afgive dit samtykke til nogle forskellige betingelser, som du selvfølgelig skal læse igennem før du ansøger. Herefter færdiggøre du ansøgningen via en ansøgning gennem dit Nem-ID. Herefter går der ca. 1-3 hverdage, før du får svar på din ansøgning.

Kan jeg ansøge om et lån hos Resurs Bank, hvis jeg er med i RKI?

For at kunne ansøge om et lån hos Resurs Bank, er det påkrævet at du enten er i arbejde eller er pensioneret. Du kan ikke ansøge om et lån hos Resurs Bank, hvis du er langtidssygemeldt, er indregistreret i RKI eller debitor registret. Når du ansøger via dit Nem-ID, så får Resurs Bank adgang til din eSKAT og kan dermed vurdere om du er egnet eller ej, til at optage et lån hos Resurs Bank.

Hvad er et Supreme Card hos Resurs Bank?

Med et Supreme Card hos Resurs Bank, får du altid op til 60 dages rente- og gebyrfri kredit. Samt mulighed for at vælge rentefri delbetaling. Desuden får du gratis rejseforsikring, når du betaler min. 50% af rejsen med dit Supreme Card fra Resurs Bank, og mange andre fordele.

Derudover optjener du altid bonuspoint, når du benytter dit Supreme Card fra Resurs Bank, lige meget hvad du bruger pengene på, om det er nyt tøj, ny mobil, en pose kaffe m.m. Disse point som du optjener, kan du benytte på oplevelser og fine produkter i pointshoppen, som du kan tjekke ud lige her.

Hvis du kunne tænke dig at få et Supreme Card hos Resurs Bank, så kan du læse meget mere, ved at gå til denne side lige her.

Kan jeg forhøje mit allerede eksisterende lån hos Resurs Bank?

Når du har optaget et lån hos Resurs Bank, som du er i gang med at afbetale på, så kan du altså ikke forhøje dit lån. Du bliver nødt til at ansøge om et nyt privatlån, hvilket kan gøre det mere besværligt. Derfor er det en god idé, at du har helt styr på hvor meget du skal bruge, når du låner første gang.

Udtalelser og kommentarer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec est ligula, dapibus sed ultricies vitae, viverra id mi.

Bedømt service

Resurs Bank

Resurs Bank

Sats

Renter og udgifter

Hjemmeside og funktionalitet

Kundeservice og service

Kommentar

Sats