Express Bank

Express Bank

4,09

Hvad er Express Bank?

Express Bank er en bank, som er en del af BNP PARIBAS GROUP, og har eksisteret i over 30 år. Derfor kan du være sikker på, at Express Bank er en bank, som virkelig har styr på at tilbyde gode finansielle og økonomiske produkter og ydelser. Hos Express Bank kan du få flere forskellige økonomiske ydelser, de tilbyder bl.a. forbrugslån fra 10.000 til 300.000 kr., penge du kan bruge på lige hvad du vil. Derudover har de et byggelån, samlelån og ferielån. De har altså alt hvad man skal bruge, som låner. Lad os gå lidt i dybden med de forskellige lånetilbud som de har hos Express Bank og se om det kan matche dine behov.

Forbrugslån hos Express Bank

Med et forbrugslån hos Express Bank, kan du låne mellem 10.000 og 300.000 kr., til lige det du går og drømmer om. Det kunne være du ville til at købe en ny bil, et nyt anlæg til hjemmet eller bare opgradere din bil? Du har mulighed for at gøre lige hvad du vil, med pengene du får fra et forbrugslån hos Express Bank. Du kan beregne renten og ydelserne m.m. ved at gå til deres låneberegner, ved at klikke lige her. Her får du et super godt overblik, over hvad du skal betale tilbage, over hvor lang tid, hvad den specifikke ÅOP er og meget mere. Du skal være opmærksom på, at der er et stiftelsesgebyr på 1.600 kr., samt betalingsgebyr på 15 kr., og et administrationsgebyr på 25 kr. Dog har du 14 dages fortrydelsesret på din kreditaftale med Express Bank. Et eksempel på en finansiering via Express Bank kunne være som følgende:

Kreditbeløb: 25.000 kr. Løbetid: 6 år Månedligt ydelse: 483 kr. – 663 kr. ÅOP før skat: 12,20% – 27,19% Samlet tilbagebetaling: 34.787 kr. – 47.709 kr.

Samlelån hos Express Bank

Med et samlelån hos Express Bank, gør du det nemt for dig selv og skaber et rart luftrum i din økonomi og tid. Du sparer rigtig meget besvær, ved at opsætte samlelån, altså hvis du har gang i flere lån på engang. Dvs. du samler alle dine lån hos Express Bank, og så afbetaler du kun ét sted, som er hos Express Bank. Det kunne være du havde 3 andre lån i gang også, dem indfrier Express Bank for dig og sætter dermed et samlelån op for dig, hos Express Bank. Du kan sammenlægge lån på mellem 75.000 – 500.000 kr. Du får et større rådighedsbeløb hver måned og du sparer rigtig mange penge på at afskære forskellige gebyrer og udgifter, som der er med, når man har flere forskellige lån hos forskellige låneudbydere. Hvis du vil samle dine lån, skal du blot gå ind på dette link her, og beregne hvilke lån du vil samle, så klarer Express Bank resten. Din ansøgning bliver behandlet indenfor 2 dages tid og så får du svar på, om du kan lave et samlelån hos Express Bank. Desuden anbefaler Express Bank, at hvis i er et par som bor sammen, så giver det god mening at ansøge sammen, da det øger chancerne meget, for at blive godkendt til et samlelån. Derudover bliver dit generelle overblik over din økonomi, bare så meget bedre og mere overskueligt.

Udtalelser og kommentarer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec est ligula, dapibus sed ultricies vitae, viverra id mi.

Bedømt service

Express Bank

Express Bank

Sats

Renter og udgifter

Hjemmeside og funktionalitet

Kundeservice og service

Kommentar

Sats