Basisbank

Basisbank

4,09

Hvad er Basisbank?

Basisbank er en rigtig god låneudbyder, som kan låne dig penge i prisklassen fra 30.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Basisbank er en af de største låneudbydere i Danmark, som er så store på markedet, at de kan tilbyde privatlån, som sagt ja, helt op til 500.000 kr.

Hvilke lånetyper har Basisbank?

Basisbank har en masse forskellige slags lån du kan tage, bl.a. kviklån og billån.

Kviklån

Hvis du vil låne penge hurtigt og nemt, så er Basisbanks’ kviklån, klart en god mulighed, for dig som vil have mere overskud og luft i økonomien. De har en debitorrente på 4,95 – 19,95%, desuden kan du vælge en løbetid på mellem 12 eller 180 mdr.

Så hvis du står og trænger til en stor portion penge, måske skal du finansiere børnenes konfirmationer, et bryllup, eller en ny fladskærm, så er dette lån klart det bedste til dit behov. Du betaler lånebeløbet + renter og gebyrer. 

Billån

Med et billån fra Basisbank kan du også låne mellem 30.000 og 500.000 kr. Så hvis du står og mangler en ny bil, så er det klart et godt valg at tage Basisbank, da deres debitorrente ikke er så høj som mange andre steder. Her ligger debitorrenten, som på kviklånet på mellem 4,95 og 19,95%. 

Samlelån

Ved et samlelån hos Basisbank, kan du samle alle dine lån til ét simpelt og håndterbart lån, så du ikke skal sidde og rode med flere forskellige lån, det er kun til irritation for dig. Desuden kan du spare på renter og gebyrer, hvilket jo er et plus når man betaler et lån af. Når du ansøger om et samlelån, er det vigtigt at du oplyser alle de forskellige lån du har til Basisbank, som du vil samle i ét lån. For at du kan ansøge, kræver det at du har en fast indtægt, er bosat i Danmark, ikke er registreret i RKI eller Debitor registret, samt at du er over 18 år gammel. 

Kan jeg forhøje mit lån hos Basisbank?

Typisk kan du godt forhøje dit lån, hvis du er en god betaler hos Basisbank. For at forhøje dit lån, skal du dog først kontakte Basisbanks kundeservice på tlf. +45 70 22 09 29 eller ved at sende dem en e-mail på kontakt@basisbank.dk

Hvor hurtigt går min ansøgning igennem hos Basisbank?

Når du ansøger om et lån gennem Basisbank, går der typisk ikke mere end et par minutter, før du har fået svar på, om du kan optage et lån hos Basisbank. Det kræver selvfølgelig at du har underskrevet med dit Nem-ID, at du ikke er registreret i RKI eller debitor registret, ellers kan du ikke optage et lån.

Hvordan kontakter jeg Basisbank?

Du kan kontakte Basisbank ved at ringe til deres kundeservice, som er åbent alle hverdage på tlf. +45 70 22 09 29 eller ved at sende en mail til kundecenter@basisbank.dk

Udtalelser og kommentarer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec est ligula, dapibus sed ultricies vitae, viverra id mi.

Bedømt service

Basisbank

Basisbank

Sats

Renter og udgifter

Hjemmeside og funktionalitet

Kundeservice og service

Kommentar

Sats