Alm. Brand Bank

Alm. Brand Bank

4,09

Hvad er Alm. Brand Bank?

Alm. Brand Bank hjælper først og fremmest private kunder, men også små og mellemstore virksomheder. Alm. Brand Bank tilbyder hjælp inden for bank, forsikring, pension, lån og meget andet. Alm. Brand Bank fokuserer meget på at levere en simpel rådgivning, men selvfølgelig også en omhyggelig rådgivning med værdifuld information og som er fyldt med tillid og troværdighed.

Du kan også få Alm. Brand Netbank på mobilen, dette kaldes for Alm. Brand Mobilbank, her har du mulighed for at tjekke din saldo, lave overførsler, se dine investeringer osv. bare i et mobilvenligt design til din smartphone. Hvis du f.eks. står og skal til at købe et produkt, men du er usikker på hvor mange penge du har på din konto, så kan du lige hurtigt tage mobilen op af lommen, og dermed se hvad din nuværende økonomi siger, eller om dit budget overhovedet tillader det, fordi det kan du nemlig også sætte op med Alm. Brand Netbank og- eller Alm. Brand Mobilbank. Du kan få Alm. Brand Netbank og Mobilbank i dag, ved at klikke lige her.

Kan jeg tage et lån hos Alm. Brand Bank?

Alm. Brand Bank kører efter slogannet ”Brug tiden på det, du virkelig elsker”. Hos Alm. Brand Bank kan du nemlig tage et billån, et boliglån, forbrugslån, billån og mange andre typer af lån. Du kan gå ind og tjekke omkostningerne ud, ved at klikke lige her, ved at tage et boliglån.

Hvis du skal tage et billån hos Alm. Brand Bank, er det vigtigt at du har styr på hvilken bilmodel det er du er interesseret i at købe. Du kan enten finansiere din bil ved at få et billån med en variabel rente, eller du kan spare penge på dit billån med en Totalkonto eller du kan låne vha. din Friværdi. Hvis du er interesseret i at tage et billån hos Alm. Brand Bank, så anbefales det at du læser nærmere på Alm. Brand Banks hjemmeside, lige her.

Hvilken forsikring er jeg dækket af når jeg er kunde hos Alm. Brand Bank?

Hos Alm. Brand kan du være dækket af mange forskellige forsikringer, afhængig af hvilke produkter du benytter dig af hos dem. De tilbyder bl.a.:

 • Ansvarsforsikring+
 • Rejseforsikring
 • Ungdomsforsikring
 • Lønsikring
 • Droneforsikring
 • Hundeforsikring
 • Hesteforsikring
 • Livsforsikring
 • Sygdomsforsikring
 • Ulykkesforsikring
 • Erhvervsevneforsikring
 • Sundhedsforsikring

Lad os tage et kig på de mest typiske forsikringer, og se hvad de tilbyder.

Hvad er Alm. Brands Ansvarsforsikring+?

Hvis du ved et uheld kommer til at gøre skade på andres ejendele eller deres fysik, kan du dækkes af Alm. Brands Ansvarsforsikring+. Dette inkluderer også retshjælp og genhusning, for kun 19 kr. pr måned, det er altså billigt. Hvis du også vil have dækket dine egne ejendele, så er det nok en indboforsikring du skal kigge på. Men hvis du er interesseret i at få en Ansvarsforsikring+ fra Alm. Brand, så kan du klikke lige her og få den i dag.

Hvad er Alm. Brands Rejseforsikring?

Det fede ved en rejseforsikring fra Alm. Brand er at den dække alle i husstanden. Desuden har du ret til og mulighed for at få hjælp fra Alm. Brands alarmcentral 24 timer i døgnet. Basis rejseforsikringen dækker: Sygdom og tilskadekomst, syge- og hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse og hjemkaldelse, sikkerhedsstillelse, evakuering og ufrivilligt ophold, ferieboligsikring og ferieboligansvar, overfald samt eftersøgning og redning. Dækker transportforsinkelse, bagageforsinkelse og forsinket fremmøde og dækker erstatningsrejse og kompensation for ødelagte rejsedøgn. Derfor er du altså meget godt pakket ind med en rejseforsikring fra Alm. Brand, du kan klikke lige her og få Alm. Brands rejseforsikring i dag, der er desuden mulighed for tilvalg af flere forsikringer, så du kan være dækket helt ind.

Hvordan kontakter jeg Alm. Brand Bank og hvad er deres åbningstider?

Alm. Brand Bank har åbent alle hverdage mellem kl. 08:30 og 18:00.

Du kan kontakte dem på: +45 96 10 17 18 eller du kan skrive på almbrand@almbrand.dk

Hvis du vil kontakte Alm. Brands forsikring, kan de kontaktes mandag til torsdag mellem 08:00 og 21:00, fredag mellem kl. 08:00 og 16:00, i weekenden mellem kl. 10:00 og 14:30. Nummeret til Alm. Brand forsikring er +45 96 10 17 17.

Hvis du vil have kontakt til deres hovedkontor, så er adressen: Midtermolen 7, 2100 København Ø. Telefon til hovedkontoret er +35 47 47 47

Udtalelser og kommentarer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec est ligula, dapibus sed ultricies vitae, viverra id mi.

Bedømt service

Alm. Brand Bank

Alm. Brand Bank

Sats

Renter og udgifter

Hjemmeside og funktionalitet

Kundeservice og service

Kommentar

Sats